پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۴:۳۶

استاندار کهگیلویه وبویراحمد:

بخشی از منابع بانکی برای اشتغال در مناطق محروم استان هزینه شود

بخشی از منابع بانکی برای اشتغال در مناطق محروم استان هزینه شود

یاسوج- استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: انتظار داریم بخشی از منابع بانکی به مناطق دور افتاده و محروم برود و بدون هدر رفت، برای اشتغال، سرمایه گذاری و درآمد در طرح های کوچک و خانگی هزینه شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدعلی احمدزاده ظهر پنجشنبه در دیدار با مدیران بانک‌های استان افزود: در شهرستان‌ها با فرمانداران جلسه برگزار شود و با هماهنگی، منابع به سمت طرح‌های اشتغال زا هدایت شود.

وی بیان داشت: توجه به اشتغال روستاها به خصوص در مناطق دور افتاده همچون زیلایی، دیشموک، چاروسا و سیلاب کلوار ضروری است.

وی بیان داشت: تلاش برای فقرزدایی، محرومیت زدایی و توانمندسازی این مناطق به اراده و روحیه جهادی نیازمند است و هرجایی که لازم باشد شما را حمایت و پشتیبانی خواهیم کرد.

استاندار افزود: پرداخت تسهیلات با بهره چهار درصد در بانک در بخش‌های ازدواج جوانان، طرح زوج‌های نابارور، تسهیلات کرونایی، درمان، بیمه حوادث روستایی، سفرهای زیارتی و اشتغال روستایی حرکتی ارزشمند است.

وی تصریح کرد: برخی از هزینه‌ها برای مردم سنگین بوده و خارج از توان آنهاست و در ارائه خدمات پیشگام باشید و تنوع این خدمات بیشتر و گسترده‌تر شود و تداوم یابد.

احمد زاده سقف ۵۰ و ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات برای اشتغال با بهره چهار درصد را برای حل مشکلات مردم و ایجاد اشتغال خرد مؤثر عنوان کرد.

کد خبر 5410317

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha