پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ شهریور ۱۳۸۶، ۲۰:۰۴

60 طرح آب و فاضلاب طی هفته دولت در مشهد به بهره برداری می رسد

60 طرح آب و فاضلاب طی هفته دولت در مشهد به بهره برداری می رسد

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مشهد از بهره برداری 60 طرح آب و فاضلاب طی هفته دولت در این شهر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمد پرورش ظهر امروز در جمع خبرنگاران در این ارتباط افزود: طرح های فوق با اعتباری افزون بر 102 میلیارد و 600 میلیون ریال اجرا شده است.

وی اظهار داشت: عمده طرح هایی که در این هفته به بهره برداری می رسد مربوط به پروژه های فاضلاب است که در این چارچوب عملیات لوله گذاری حدود 74 کیلومتر از شبکه فاضلاب مشهد اجرا شده است و در همین راستا واگذاری بیش از 10 هزار انشعاب فاضلاب نیز در این شهر صورت گرفته است.

وی محل اجرای طرح های فاضلاب را در مناطق مختلف شهر مشهد اعم از خیابان های مطهری، عبدالمطلب، میدان شهدا، دکتر بهشتی، کوهسنگی، فلسطین، خواجه ربیع، سجاد شهر، رضا شهر و کوی امیرالمومنین عنوان کرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد با اشاره به طرح های آب رسانی که طی هفته به بهره برداری می رسد، عنوان کرد: عملیات حفاری و تجهیز 15 حلقه چاه و 43 کیلومتر اصلاح شبکه و خطوط انتقال آب در شهر مشهد نیز در این هفته به بهره برداری می رسد.

شرکت آب و فاضلاب مشهد با دارا بودن حدود 650 هزار مشترک آب و افزون بر 100 هزار اشتراک فاضلاب هم اکنون خدمات رسانی به بیش از 2/7 میلیون جمعیت در شهر مشهد و حدود 20 میلیون زائر سالانه را تحت پوشش دارد.

 

کد خبر 541422

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha