پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۳۱

طی ایام الله دهه فجر انجام می شود؛

افتتاح ۱۱۹۴ پروژه با ۲۲ هزار میلیارد تومان اعتبار در استان تهران

افتتاح ۱۱۹۴ پروژه با ۲۲ هزار میلیارد تومان اعتبار در استان تهران

تهران- استاندار تهران از افتتاح ۱۱۹۴ پروژه با ۲۲ هزار میلیارد تومان اعتبار طی ایام الله دهه فجر در استان تهران خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن منصوری صبح چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت دهه فجر در استانداری تهران برگزار شد اظهار داشت: در ایام دهه فجر در استان تهران شاهد افتتاح ۱۱۹۴ پروژه با اعتبار بیش از ۲۲ هزار میلیارد تومان هستیم.

منصوری در تشریح جزئیات افتتاح پروژه‌های ایام الله دهه فجر گفت: در این ایام شاهد ایجاد ۴۷۴ پروژه اقتصادی در حوزه صنعت، معدن و اشتغال هستیم و مابقی پروژه‌های عمرانی هستند و مجموعاً با این پروژه‌ها ۱۶ هزار و ۵۹۲ شغل ایجاد می‌شود.

استاندار تهران بیان داشت: حدود ۲۰۰ جایگاه مدیریتی توسط شخص استاندار مستقیماً منصوب می‌شوند، از این تعداد بیش از ۱۰۰ انتصاب جدید (هر دو روز یک انتصاب در استانداری تهران، فرمانداری‌های تابعه و شهرداری‌ها انجام شده که ممکن است گلایه کنید که تغییر و تحولات در کشور کند است اما در استان تهران این تغییرات با سرعت در حال انجام است.

وی افزود: یکی از شاخص‌های مهم ما در انتخاب مدیران، جوان گرایی و جوان سازی بدنه مدیریتی است، میانگین سن مدیران در استانداری تهران و فرمانداری‌های تابعه حداقل ۱۰ سال کمتر از میانگین سنی گذشته بوده است.

منصوری با اشاره به اینکه استان تهران دچار مشکلات شدید در زمینه تقسیمات کشوری است بیان داشت: بعضاً در یک نقطه سه منطقه در حال دخالت هستند، که در حال رفع این معضلات هستیم و در زمینه امنیتی استان تهران جز استان‌های شاخص کشور است، ما در استان تهران چالش جدی امنیتی نداریم و جز استان‌های امن کشور محسوب می‌شویم.

استاندار تهران عنوان داشت: ما معتقد هستیم امنیت تهران امنیت کشور و منطقه است و هماهنگی خوبی در شورای تأمین است و با تلاش شبانه روزی مشرف در مسائل امنیتی هستیم.

وی با بیان اینکه آمار دقیق از جمعیت اتباع در استان تهران نداریم گفت: اما این جمعیت بیش از یک و نیم میلیون نفر هستند، این جمعیت هیچ کجا ثبت نمی‌شود اما از خدمات استفاده می‌کنند، طرح جامع ساماندهی اتباع و مهاجرین خارجی در حال آماده سازی است که ضمن شناسایی کامل اتباع خارجی ساماندهی و ارائه خدمات مطلوب به این عزیزان ارائه شود.

منصوری عنوان داشت: موضوع مدیریت بیماری کرونا در استانداری تهران به طور روزانه رصد می‌شود، جلسات هفتگی تشکیل می‌شود و در حوزه عمرانی نیز اقدامات و فعالیت‌های جدی آغاز شده و در این حوزه اولویت ما تکمیل پروژه‌های نیمه تمام می‌باشد.

استاندار تهران اظهار داشت: در سطح استان تهران ۴۶ شهرداری داریم که ۳۲ شهرداری با سرپرست اداره می‌شد، اما امروز ۳۷ شهردار حکم قطعی دارند و حکم هفت نفر در حال طی مراحل تخصصی است و نظم خوبی در شهرداری‌ها ایجاد شده است.

وی گفت: پیگیری مسائل مربوط به ترافیک و آلودگی هوا به عنوان دو مشکل اصلی استان تهران در کوتاه مدت حل نمی‌شود، اما در حال ریل گذاری هستیم، امسال برای کاهش آلودگی و ترافیک بودجه خوبی با عنایت رئیس جمهور برای توسعه حمل و نقل ریلی گذاشته شده است.

منصوری افزود: در استان تهران بیش از چهار میلیون خودرو پلاک تهران، ۵۰۰ هزار خودرو پلاک شهرستان و چهار و نیم میلیون موتور داریم که تقریباً به ازای هر یک نفر یک خودرو و موتور در تهران داریم و استان تهران صنعتی ترین استان کشور و دارای ۲۲ درصد صنعت کشور است، ۷۰ درصد گردش اقتصاد کشور در استان تهران است.

استاندار تهران عنوان داشت: در حوزه اقتصادی بیش از یک هزار و ۱۳۰ قرارداد منعقده بلاتکلیف تعیین تکلیف شد، در این شهرک‌ها متقاضی مراجعه کرده قرارداد بسته و زمین رو گرفته اما کار رو شروع نکرده که با پیگیری ۱۴۰ هزار هکتار فسخ قرارداد داشتیم و در اختیار تولیدکننده‌های جدید قرار گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه جوانگرایی و چابک سازی در مجموعه استانداری در دستور کار قرار گرفته است گفت: برهمین اساس تا پایان این ماه بیش از ۶۰ نفر از افرادی که ۴۰ سال سابقه داشتند بازنشسته می‌شوند و در انتصاب فرمانداران و بخشداران جوان گرایی مورد تاکید بوده است.

کد خبر 5415063

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha