پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۴۲

مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی:

عملیات اجرایی آبرسانی به ۴۹ روستای خراسان‌جنوبی آغاز شد

عملیات اجرایی  آبرسانی به ۴۹ روستای خراسان‌جنوبی آغاز شد

بیرجند-مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی گفت: عملیات اجرایی آبرسانی به ۴۹ روستای خراسان‌جنوبی با اعتبار ۲۵۶ میلیارد تومان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی هنری صبح دوشنبه در مراسم آغاز عملیات اجرایی آب‌رسانی به برخی از روستاهای خراسان‌جنوبی اظهار کرد: تفاهمی با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و وزارت نیرو برای آبرسانی به برخی از روستاهای خراسان جنوبی منعقد شده است که در سطح کشور برای برخی دیگر استان‌ها نیز چنین برنامه‌هایی نیز وجود دارد.

مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی بیان‌کرد: در قالب این تفاهم نامه و طرح در خراسان‌جنوبی ۲۶ مجتمع آبرسانی با ۴۹ روستا پیش بینی شده است که برنامه ما برای اتمام آن پایان سال ۱۴۰۱ می‌باشد تا باری از دوش مردم محروم روستاها برداشته شود.

هنری گفت: اعتبار این طرح ۲۵۶ میلیارد تومان است که در فاز اول عملیات اجرایی هفت پروژه را در خراسان‌جنوبی با همکاری‌ها و هماهنگی‌ها پیگیری و شروع خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه در مناطق مرزی از ظرفیت نیروی زمینی و قرارگاه شهید ناصری نیز استفاده خواهیم کرد، اظهار کرد: در این پروژه آبرسانی به برخی از روستاهای خراسان جنوبی ۳۲۰ کیلومتر خطر انتقال و شبکه‌های توزیع آب را خواهیم داشت که قابل توجه است.

مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه ۲۵ باب ایستگاه پمپاژ در راستای این طرح خواهیم داشت، گفت: از مجموع ۲۶ مجتمع آبرسانی تعداد ۱۶ مجتمع آبرسانی در شهرهای غیر مرزی و ۱۰ مجتمع در شهرهای مرزی خواهد بود و در این راستا از کمک گروه‌های جهادی نیز بهره خواهیم برد.

هنری اظهار کرد: بسیج و سپاه از این پروژه‌ها هیچ بهره اقتصادی نخواهند داشت و تنها در راستای رفع مشکلات مردم صورت می‌گیرد.

کد خبر 5424978

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha