پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۵ شهریور ۱۳۸۶، ۱۹:۱۰

سامانه BRT در منطقه چهار اجرا می شود

معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه 4 گفت: به منظور تسریع در عبور و مرور شهروندان و کاهش حجم تردد های درون شهری طرح سامانه سریع سیر انبوه بر اتوبوسرانی (BRT) در منطقه چهار اجرا می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس الله ورودی زاده معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه گفت: در راستای توسعه پروژه حمل و نقل عمومی و با توجه به توجیه فنی و اقتصادی طرح سامانه BRT  و وجود امکانات بالقوه در سطح منطقه چهار، ضمن انجام مطالعات امکان سنجی ، این سامانه در منطقه چهار در دستور کار معاونت حمل و نقل منطقه قرار گرفته است.

وی افزود: بر اساس مطالعات صورت گرفته به عنوان مثال بانک جهانی مبلغ 100 میلیون دلار وام جهت سامانه سریع سیر انبوه بر BRT  اتوبوسرانی شهر به کشور ویتنام اختصاص داده است .

الله ورودی زاده گفت: این مبلغ که در راستای توسعه حمل و نقل عمومی به طرح مذکور اختصاص داده شده ، برای تامین 130 دستگاه اتوبوس مخصوص به همراه سامانه مدیریت پیشرفته و ایجاد و توسعه بستر و مسیر عبور خطوط اتوبوسرانی یاد شده به طول 37 کیلومتر اختصاص یافته است.

وی در ادامه گفت: شورای شهر تایوان نیز در همین راستا پروژه احداث سریع السیر اتوبوس انبوه بر BRT  را به جای سامانه ریلی سبک روزمینی LRT را تصویب کرد و این طرح  جایگزین طرح ریلی سبک روزمینی می شود.

معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه 4 ، در خصوص اجرای این پروژه در منطقه گفت: با اجرای پروژه احداث سامانه سریع السیر اتوبوس انبوه در منطقه چهار می توان امیدوار بود که علاوه بر افزایش سرعت جابجایی مسافران، از بار ترافیکی منطقه نیز در طول روز کاسته شود. 

کد خبر 542519

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha