پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۷ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۴۹

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان خبر داد؛

تامین ۸۰۰ تن میوه ویژه عید در شهرستان همدان

تامین ۸۰۰ تن میوه ویژه عید در شهرستان همدان

همدان- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان از تامین ۸۰۰ تن میوه ویژه عید در این شهرستان خبر داد و گفت: در صورت استقبال، این میزان به یک هزار تن خواهد رسید.

به خبرگزاری مهر، احمد قدیمی گرجای ظهر شنبه در جمع خبرنگاران، تأمین و توزیع اقلام اساسی و مورد نیاز جامعه را موضوعی ضروری دانست و گفت: جهاد کشاورزی با تمام توان بر توزیع اقلام اساسی نظارت کرده و رصد و پایش بازار و انبارهای اقلام اساسی را در دستور کار خود دارد.

وی با تصریح بر اینکه بالغ بر ۹۶۰ تن برنج تایلندی و هندی تأمین و در سطح شهرستان همدان توزیع شده است، افزود: علاوه بر این مورد، حدود یک هزار و ۲۹۰ تن روغن و ۷۹۰ تن شکر بین واحدهای صنفی و تولیدی نیز توزیع شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان در زمینه وضعیت میوه شب عید در شهر همدان نیز تشریح کرد: بدین منظور، بالغ بر ۸۰۰ تن میوه (سیب و پرتقال) جهت تنظیم بازار شب عید خریداری و ذخیره شده است.

قدیمی گرجای خاطرنشان کرد: این میزان در صورت استقبال عموم و نیاز بازار به یک هزار تن افزایش خواهد یافت.

وی نیاز به نیروی انسانی و لوازم مورد نیاز را از جمله مهمترین چالش‌های موجود برشمرد و افزود: علیرغم این کمبودها کار توزیع و کنترل حواله‌ها با جدیت در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 5433954

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha