پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۹ شهریور ۱۳۸۶، ۱۸:۱۴

/ هفته سوم جام خلیج فارس /

سایپا به نخستین پیروزی خود دست یافت

سایپا به نخستین پیروزی خود دست یافت

تیم فوتبال سایپا تهران موفق شد در هفته سوم نخستین پیروزی خود در هفتمین دوره لیگ برتر را کسب کند.

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه رقابتهای فوتبال هفته سوم جام خلیج فارس از ساعت 15/16 دقیقه امروز دو تیم پاس همدان و سایپا کرج در ورزشگاه قدس همدان به مصاف هم رفتند که در پایان این شاگردان علی دایی بودند که توانستند نخستین سه امتیاز این فصل را مال خود کنند.

در این دیدار که به قضاوت البرز حاجی پور برگزار شد ابتدا تیم فوتبال پاس همدان در دقیقه 28 توسط لفته حمیدی به گل برتری دست یافت اما در دقیقه پایانی نیمه اول آدریانو آلوز مهاجم تیم فوتبال سایپا بازی را به تساوی کشاند.

در نیمه دوم علی دایی با چند تعویض خوب و به موقع توانست نبض بازی را در اختیار بگیرد و دو بار دیگر توسط مجید غلام نژاد در دقیقه 61 و آدریانو آلوز در دقیقه 90 دروازه حریف را بازکند تا به نخستین پیروزی خود در لیگ هفتم دست پیدا کند.

سایپا در دو دیدار ابتدایی این فصل برابر راه آهن ( 2 برصفر ) و برابر فجرسپاسی ( 2 بر1) شکست خورده بود و این اولین پیروزی این تیم در لیگ هفتم بود.

سایر دیدارهای هفته سوم لیگ برتر در جریان است.

کد خبر 543710

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha