- یک نظامی آمریکایی متهم به دست داشتن در کشتن غیرنظامیان عراقی، صحنه جنایت کشتار 24 شهروند اهل حدیثه را درعراق شرح داد.
- وزارت امورخارجه فرانسه از به تاخیر افتادن سفر "راما یاد" وزیر مشاور درامور حقوق بشر این کشور به دارفور خبر داد.
- فرستاده سازمان ملل متحد به کوزوو، 17 نوامبر را زمان برگزاری انتخابات پارلمانی و شهرداری درآن منطقه اعلام کرد.
- در حملات موشکی طالبان به پایگاه نظامی وابسته به نیروهای بین المللی در شرق افغانستان، دست کم 12 نفر از جمله دو نظامی کشته شدند.
- ارتش آمریکا روز گذشته اعلام کرد: یک فروند هواپیمای آمریکایی متعلق به نیروی هوایی آمریکا که هیئتی از نمایندگان این کشور در آن سوار بودند؛ روز پنجشنبه کمی بعد از بلند شدن از فرودگاه بغداد هدف حملات موشکی زمین به قرارگرفت.
- مقامهای بوسنی از دستگیری یک صربی که مظنون به دست داشتن در جنایت های جنگی است، خبر دادند.
-"عبدالله دوم" شاه اردن مدعی شد: کنفرانس بین المللی درباره خاورمیانه گامی به سوی صلح است.
- سازمان عفو بین الملل دستگیری دو تن از نمایندگان وابسته به جنبش اخوان المسلمین مصر را محکوم کرد.
-وزرای امورخارجه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس درنشست امروز خود درجده درباره موضوعات مربوط به کشورهای حاشیه خلیج فارس و کنفرانس صلح و همچنین اوضاع لبنان، عراق و روابط با ایران بحث و تبادل نظر می کنند.
نظر شما