پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۰ شهریور ۱۳۸۶، ۱۱:۱۴

با حضور داوودی و سردار نجار؛

کارخانه روغن کشی خرمشهر افتتاح شد

کارخانه روغن کشی خرمشهر صبح امروز با حضور پرویز داوودی معاون اول رئیس جمهور و سردار سرتیپ مصطفی محمد نجار وزیر دفاع در خرمشهر افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به آبادان ، این کارخانه ظرفیت تولید روزانه 200 تن روغن خام و سالانه 234 هزار تن کنجاله را دارد .

کارخانه روغن کشی خرمشهر علاوه بر اشتغال زایی 1200 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم گردش نقدینگی 250 میلیارد تومانی را نیز در پی خواهد داشت

سردار نجار وزیر دفاع در مراسم افتتاح این کارخانه اظهار داشت : وزارت دفاع با رویکرد کارآفرینی مولد ، اشتغال زایی و محرومیت زدایی ، اقدام به احداث و راه اندازی این کارخانه کرده است.

سردار نجار با بیان اینکه کلیه عملیات مربوط به ساخت این کارخانه توسط متخصصان وزارت دفاع صورت گرفته ، از خدمات مسئولان و دست اندرکاران این پروژه به ویژه مسئولان سازمان اتکا که مسئولیت اجرای این پروژه را برعهده داشتند قدردانی کرد .

سردار نجار از خرمشهر به عنوان سمبل پیروزی و از آبادان به عنوان دژ تسخیر ناپذیر و نماد مقاومت ملت ایران یاد کرد و افزود : وزارت دفاع با توجه به حماسه های جاوید و ماندگار و رنج و ناملایماتی که مردم سلحشور و رشید این دو شهر در دوران دفاع مقدس متحمل شده اند از هیچ کوششی برای توسعه و رونق این منطقه دریغ نخواهد کرد .

وزیر دفاع، راه اندازی خط تولید بمب قاصد و کارخانه عظیم روغن کشی خرمشهر توسط وزارت خانه متبوعش را مورد اشاره قرار داد و گفت : وزارت دفاع برای دفاع از مردم ، بمب قاصد را می سازد و برای رفاه همه مردم کارخانه روغن کشی خرمشهر را احداث می کند .

کد خبر 543897

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha