۱۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۳۶

در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۰؛

بیش از ۳ میلیون مسافر از پایانه‌های مسافربری خوزستان جابه‌جاشد

بیش از ۳ میلیون مسافر از پایانه‌های مسافربری خوزستان جابه‌جاشد

اهواز- معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان گفت: در ۱۱ ماه سال جاری بیش از ۳ میلیون مسافر از پایانه‌های مسافربری در این استان جابه‌جا شدند.

فواد غزیعلی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در ۱۱ ماه سال جاری، تعداد ۳ میلیون و ۳۹۳ هزار و ۷۰ مسافر از پایانه‌های مسافربری خوزستان جابه‌جا شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۵.۷ درصدی را نشان می‌دهد.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان افزود: در این مدت تعداد ۶۲۴ هزار و ۳۳ سفر توسط ناوگان عمومی مسافر به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۸ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

وی بیان کرد: تعداد مسافران جابه‌جا شده برون استانی توسط ناوگان حمل و نقل عمومی یک میلیون و ۲۰۶ هزار و ۹۵۵ نفر و تعداد مسافران جابه‌جا شده درون استانی نیز با ۴۹۶ هزار و ۳۸ نفر ثبت شده است.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان گفت: در بازه زمانی یاد شده با ثبت ۲۵۱ هزار و ۸۲۲ مورد خرید بلیط اینترنتی شاهد افزایش ۴۲.۸ درصدی نسبت به ۱۱ ماه سال گذشته بودیم.

کد خبر 5439152

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha