۱۰ شهریور ۱۳۸۶، ۱۴:۳۵

حجت‌الاسلام نواب:

انتظار و امید تشیع بر پایه عقل استوارند

انتظار و امید تشیع بر پایه عقل استوارند

رئیس مرکز تحقیقات ادیان و مذاهب قم تصریح کرد: فرق انتظار در تشیع با انتظار در سایر ادیان آن است که موعود شیعه دارای اسم و رسم است و شرایط و ویژگیهایش مشخص است.امید عقلایی شیعی باعث شده در برابر مشکلات صبر و شکیبایی و نشاط را از دست ندهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در شب  میلاد مسعود منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج...) مراسم جشن با شکوهی از سوی رایزنی فرهنگی  جمهوری اسلامی ایران در چین با حضور ایرانیان مقیم پکن در سالن مولانای  سفارت ایران برگزار شد.

محمد جواد آقاجری رایزن فرهنگی  ایران در این مراسم ضمن سخنانی با تبریک اعیاد شعبانیه، مخصوصا میلاد حضرت مهدی، اظهار داشت: در همه ادیان الهی پیرامون موعود سخنرانی شده و انتظار یک راهبر اسمانی بشارت داده شده است تا با آمدنش یک جهان برین و مدینه فاضله تحقق یابد. جامعه‌ای بر اساس عدالت و آزادی که در آن ارزشهای واقعی تجلی یافته و فساد و تباهی در آن ریشه کن شده باشد.

حجت‌الاسلام سید ابوالحسن نواب رئیس مرکز تحقیقات ادیان و مذاهب قم، سخنران این برنامه بود که سخنان خود را با تبریک نیمه شعبان، خجسته ترین شب سال ، آغاز کرد.وی محور مطالب خود را "امید" در ادیان و در تشیع قرار داد و با استناد به دو آیه از قرآن کریم که می‌فرماید "لا تکن من القانتین"و"من یقنط من رحمه ربه الا الضالون"  این سوال را مطرح کرد که امید چیست که اگر نباشد انسان گمراه محسوب می شود؟ امید چه نقشی در زندگی انسان دارد؟ فرق امید و آرزو چیست؟

آقای نواب در تشریح این مفاهیم اظهار داشت: امید آن انتظاری است که منشای عقلانی دارد و آرزو، امید فاقد منشای عقلانی و بدون طی مقدمات است. قرآن می گوید امید داشته باشید نه آرزو. بر مبنای عقلانی به آینده نگاه کنید و امید ببندید.

کد خبر 544121

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha