پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۴۴

رئیس کل دادگستری خراسان شمالی:

دستگاه‌ها وظایف خود نسبت به شهرک گلستان را انجام نمی‌دهند

دستگاه‌ها وظایف خود نسبت به شهرک گلستان را انجام نمی‌دهند

بجنورد- رئیس کل دادگستری خراسان شمالی با اشاره به عدم انجام وظایف دستگاه ها در خصوص شهرک گلستان، گفت: وفق مقررات با هر گونه قصور و سهل انگاری برخورد خواهیم کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام رضا براتی زاده صبح شنبه در شورای پیشگیری از وقوع جرم خراسان شمالی که در دادگستری استان برگزار شد، اظهار کرد: برخی مدیران برای عدم شرکت در جلسات این شورا مورد انتقاد قرار دارند و به نظر می‌رسد اهمیت شورای پیشگیری از وقوع جرم را هنوز درک نکرده اند.

رئیس کل دادگستری خراسان شمالی با اشاره به مشکلات شهرک گلستان بجنورد، ادامه داد: کار اجرایی در زمره وظایف دستگاه قضائی نیست بلکه از جمله تعهدات و تکالیف ذاتی و قانونی مدیرانی است که باید در حوزه عملکردی خود پاسخگو باشند.

وی افزود: دستگاه قضائی اگر در جایی احساس کند که حقوق عامه در معرض تضییع قرار دارد به طور جدی ورود می‌کند و بدون اغماض و مماشات با مصادیق ترک فعل برخورد خواهد کرد.

براتی زاده ضمن هشدار به مسؤولین اجرایی ذی ربط در خصوص مشکلات گلستان شهر، خاطرنشان کرد: تا کنون نقش ما حمایتی بوده و دستگاه قضائی فراتر از وظیفه، یک قدم جلوتر نیز آمده تا مشکلات حل شود.

رئیس کل دادگستری خراسان شمالی بیان کرد: در این مسیر تلاش کردیم در کنار دستگاه‌هایی اجرایی باشیم و مسائل و مشکلات مبتلابه آنان را تا حصول نتیجه پیگیری کنیم.

وی تصریح کرد: حالا که می‌بینیم برخی دستگاه‌ها علیرغم انقضا مهلت‌ها و مواعد پیش بینی شده برای انجام و پایان کار، همچنان به تعهدات و وظایف خود عمل نمی‌کنند لاجرم وفق مقررات با هر گونه قصور و سهل انگاری برخورد خواهیم کرد.

کد خبر 5444858

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha