پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۲۱

دادستان کرمانشاه خبر داد؛

دستگیری عوامل اصلی نزاع دسته جمعی اخیر در کرمانشاه

دستگیری عوامل اصلی نزاع دسته جمعی اخیر در کرمانشاه

کرمانشاه- دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه از دستگیری عوامل اصلی نزاع دسته جمعی اخیر در کرمانشاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، شهرام کرمی اظهار کرد: اخیراً ویدئویی از وقوع یک درگیری دسته جمعی در یکی از خیابان‌های کرمانشاه در فضای مجازی پخش شد که در آن عده‌ای با گردن کشی و نزاع باعث اخلال در نظم عمومی و آسایش شهروندان شدند.

وی افزود: از آنجایی که انتشار این ویدئو ناراحتی شهروندان کرمانشاهی را به همراه داشت و افکار عمومی را جریحه دار کرد دستور دستگیری سریع عوامل آن داده شد.

دادستان کرمانشاه تصریح کرد: با رصد اطلاعاتی ضابطین دستگاه قضائی عوامل اصلی این نزاع دسته جمعی امروز دستگیر شدند و با اتهام افساد فی الارض در قرار بازداشت موقت به سر برده و روانه زندان شدند.

کرمی خاطر نشان کرد: سایر عوامل این نزاع دسته جمعی نیز به زودی دستگیر و به اطلاع عموم شهروندان خواهد رسید.

کد خبر 5446956

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha