به گزارش خبرگزاری مهر، شیخ محمد الصباح در گفتگو با روزنامه کویتی القبس اظهار داشت: هر گونه اقدام در رابطه با موضوع هسته ای ایران باید در چارچوب اجماع جهانی و شورای امنیت اتخاذ شود.
وی به خطرات اقدام یکجانبه کشورها و در راس آن، آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه برنامه هسته ای ایران هشدار داد و اعلام کرد که این موضوع باید از طریق تمام راه های مسالمت آمیز حل و فصل شود.
الصباح درباره دیدگاه خود در قبال اوضاع منطقه و موضوع هسته ای ایران خاطرنشان کرد: ما شاهد سخنان مقامات اسرائیل درباره گزینه [نظامی] علیه ایران بوده ایم و همچنین شاهدیم که اسرائیل از وجود موشکهای اسکاد در لبنان سخن می گوید، اما در عین حال واشنگتن و مسکو خواهان حل و فصل موضوع هسته ای ایران از طریق شورای امنیت و سازمان ملل متحد هستند. در واقع می توان گفت که اسرائیل از طریق چنین موضع گیری هایی تلاش می کند افکار عمومی جهان را از جنایات خود علیه ملت فلسطین منحرف کند.
وی درباره ارتباط کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس با ایران در شرایط کنونی گفت: ارتباط با ایران پایدار و مستمر است و ما همواره گفته ایم که خواهان همکاری و شفاف سازی درباره تصمیمات آژانس بین المللی انرژی اتمی هستیم.
نظر شما