پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۱ شهریور ۱۳۸۶، ۱۸:۰۸

منوچهر متکی :

کشورها در تنظیم روابط دوجانبه از بدخواهان تاثیر نپذیرند

کشورها در تنظیم روابط دوجانبه از بدخواهان تاثیر نپذیرند

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در دیدار سفیر سنگاپور تصریح کرد: کشورها باید با در نظر گرفتن منافع و مصالح خود روابط دوجانبه را تنظیم نموده و از تاثیر گذاری کشورهای بدخواه روابط دو کشور فاصله گیرند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، "گوپی نات پیلای" سفیر غیر مقیم سنگاپور در تهران امروز با "منوچهر متکی " وزیر امور خارجه  جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو کرد.

در این ملاقات روابط دو جانبه جمهوری اسلامی ایران و سنگاپور مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

وزیر امورخارجه کشورمان در این دیدار با ابراز خشنودی از روابط رو به گسترش دو کشور به ویژه در زمینه های اقتصادی و تجاری تاکید کرد: امید است این روابط در تمامی زمینه ها گسترش یابد.

گوپی نات پیلای نیز در این دیدار، ضمن تاکید بر گسترش روابط خوب دو کشور، جمهوری اسلامی ایران را یک قدرت مهم منطقه ای دانست و نقش کشورمان در حفظ صلح و ثبات منطقه ای و جهانی را با اهمیت قلمداد نمود.

این دیدار در چارچوب دیدارهای دوره ای سفیر غیر مقیم سنگاپور با مقامات  جمهوری اسلامی ایران و به منظور پیگیری مسائل روابط دو جانبه صورت پذیرفت.

کد خبر 544967

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha