ابوالفضل علیزاده در گفتگو با خبرنگار مهر در قم در خصوص تأسیس دهکده مهارت درکشور و قطب مهارتی در قم گفت: این دهکده مجموعه آموزشی است که با بهرهگیری از مدیریت صحیح، مدرن و مطابق با تکنولوژیهای جهانی در تهران احداث میشود.
وی ادامه داد: در این دهکده فارغ التحصیلان داوطلب رشتههای فنی و حرفهای با آموزشهای لازم فنی و مورد نیاز جامعه آشنا میشوند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان قم تصریح کرد: با توجه به اینکه این دهکده به تنهایی نمیتواند جوابگوی نیاز تمام فارغالتحصیلان باشد مسئولان علاوه بر آن، 10 قطب مهارت نیز در استانهای کشور احداث خواهند کرد که استان قم نیز به عنوان یکی از این استانها برای ایجاد قطب مهارت انتخاب شده است.
وی در خصوص قطبهای مهارت عنوان کرد: هر یک از قطبهای مهارتی در کشور بخشی از آموزش رشتههای دهکده را بنابر موقعیت آن استان، به فارغالتحصیلان دانشگاهها ارائه میدهند.
ابوالفضل علیزاده ادامه داد: یکی از این قطبها در استان قم ساخته خواهد شد که طبق مطالعات اولیه، داوطلبان در این مرکز با آموزشهای عملی در زمینه صنایع کانیهای فلزی و غیرفلزی، صنایع پلاستیک و غیر پلاستیک و همچنین پلیمری آشنا خواهند شد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان قم با اشاره به اثرات احداث این دهکده و قطبها در کشور گفت: این مراکز میتوانند خلاء آموزش نیروهای تحصیل کرده را به حد زیادی کاهش دهند و فارغ التحصیلان دانشگاهها را برای بازار کار آماده کنند.
ابوالفضل علیزاه گفت: با توجه به اینکه بسیاری از استانهای کشور در تلاش هستند تا این قطب در استان آنها احداث شود مسؤولان استان باید بیشتر تلاش کنند تا در حداقل زمان ممکن زمین و زیرساخت قطب مهارتی استان ایجاد شود.
وی افزود: استان قم باید حداکثر تا پایان برنامه چهارم توسعه زمین این مجموعه را مشخص کرده و آن را طراحی کند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان قم با بیان اینکه طرح احداث قطب مهارت در استان طرحی ملی است، از مسؤولان استان خواست تا توجه بیشتری به احداث این مجموعه داشته باشند و اداره کل آموزش فنی و حرفهای را نسبت به دستیابی به این مهم یاری نمایند.
نظر شما