فاطمه زهرا هلال بیرجندی در گفتگو با خبرنگار مهر در بیرجند، گفت: حوزه اجتماعی به عنوان حوزه برتر در پیشبرد مسائل هر جامعه است.
وی در خصوص ایجاد کارگاه های تجمیعی در خراسان جنوبی گفت: در این رابطه بالغ بر 400 میلیون ریال از مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در سال 85 دریافت شده است.
هلال بیرجندی با اشاره به عدم حس اعتماد به نفس در اکثر زنان جامعه، از جمله اهداف طرح کارگاه های تجمیعی به ایجاد روحیه همکاری و همدلی و استفاده از حداقل امکانات در جهت رفع برخی از مشکلات خانواده ها اشاره کرد.
وی افزود: در این خصوص انعقاد قراردادهایی بالغ بر 300 میلیون ریال با نهاد کمیته امداد امام خمینی (ره) در این استان انجام شده است.
هلال بیرجندی با بیان این مطلب خاطر نشان کرد: در حال حاضر بالغ بر 11 کارگاه تجمیعی در شهرستان های درمیان، سربیشه، قاین، زیرکوه، خوسف و بیرجند با همکاری اداره کمیته امداد، بااشتغال 100 نفر ایجاد شده است.
وی افزود: از این تعداد 50 نفر جزءمددجویان بوده و بقیه غیر مددجو بوده اند.
هلال بیرجندی در خصوص طرح های حمایتی از زنان در قالب تعاونی های زنان به 20 میلیون ریال عقد قرارداد با شرکت بهبافی تارو پود در این استان اشاره نمود و افزود: این تعاونی با هدف ایجاد اشتغال خانگی ایجاد شده است.
دروی در ادامه نیز در خصوص ساماندهی به ورزش بانوان توسط کانون های بسیج و همکاری تربیت بدنی گفت: در این راستا هماهنگی های لازم انجام شده و سالن های ورزشی مختلف و استخر شنا در اختیار بسیج قرارداده شده است.
نظر شما