پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۳ شهریور ۱۳۸۶، ۹:۵۱

در کتابی اعلام شد:

توافق پنهانی پاکستان و آمریکا درباره شبکه قاچاق هسته ای

توافق پنهانی پاکستان و آمریکا درباره شبکه قاچاق هسته ای

یک روزنامه انگلیسی به نقل از کتابی که به تازگی منتشر شده، نوشت: رئیس جمهوری پاکستان در سال 2004 پس از انعقاد توافقی محرمانه با معاون وزیر امورخارجه آمریکا اقدام به دستگیری "عبدالقدیرخان" در ازای مسکوت ماندن دخالت ژنرال های بلندپایه ارتش در قاچاق مواد هسته ای و باقی ماندن خود در رأس قدرت کرده بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه "ساندی تایمز" گزیده هایی از کتاب "فریب : پاکستان، آمریکا و تجارت مخفیانه سلاح های هسته ای" را که نوشته "آدریان لوی" و "کاترین اسکات کلارک" است، منتشر کرد.

در کتاب مذکور، گفته شده "پرویزمشرف" در سال 2004 با "ریچارد آرمیتاژ"، معاون وزیر امورخارجه وقت آمریکا در اسلام آباد دیدار کرده و دو طرف توافق کردند که عبدالقدیرخان(پدر بمب هسته ای پاکستان) و همکارانش دستگیر و به اتهام گسترش مخفیانه سلاح های اتمی متهم شوند و در مقابل گروهی از نخبگان و ژنرال های ارشد نظامی که عضو شبکه عبدالقدیرخان بوده و از فروش فناوری هسته ای در بازار سیاه جهانی با هدف کاستن از اتکا به آمریکا حمایت می کردند، مصون بمانند.

بنابر این گزارش پس از این توافق، آمریکایی ها تصمیم می گیرند از باقی ماندن مشرف در سمت فرماندهی ارتش حمایت کنند و مشرف نیز عبدالقدیر را وادار به اعتراف در تلویزیون می کند. در این کتاب گفته شده پاکستان هنوز درحال فروش اطلاعات محرمانه هسته ای در بازارهای جهانی است و"پرویز مشرف" پیش از آنکه "جرج تنت"، رئیس سازمان اطلاعات آمریکا(سیا) وی را از وجود شبکه عبدالقدیرخان مطلع کند،از وجود این شبکه غیرقانونی اطلاع داشته بود.

دراین کتاب که روز 13 سپتامبر در لندن به بازار خواهد آمد، آمده مشرف پس از ابراز اطمینان از حمایت آمریکایی ها از خود و ژنرال هایش حاضر به دستگیری عبدالقدیر شده بود. عبدالقدیرخان بعداً طبق توافق به فعالیت های غیرقانونی خود در تلویزیون اعتراف کرد.

بر اساس مندرجات کتاب فوق، برنامه هسته ای پاکستان تهدیدی بزرگ برای امنیت کل جهان است، زیرا هرلحظه ممکن است به دست تروریست ها بیفتد. طبق تحقیقی که اخیراً از 100 کارشناس و تحلیلگر تراز اول آمریکایی توسط مؤسسات مطالعاتی کارنگی و مرکز پیشرفت آمریکا انجام شده، زرادخانه هسته ای ناایمن پاکستان بسیار در معرض خطر از جانب تروریست ها قرار دارد و هم اکنون پاکستان بزرگترین تهدید هسته ای برای جهان است.

به گزارش مهر ، در برابر بزرگنمایی خطر تسلیحات هسته ای پاکستان، در کتاب مذکور هیچ اشاره ای به خطری که از ناحیه توسعه سلاح های مینیاتوری هسته ای توسط آمریکا و یا زرادخانه بی نظارت رژیم صهیونیستی صلح جهانی را تهدید می کند، نشده است.
 

کد خبر 545804

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha