پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۳ شهریور ۱۳۸۶، ۱۶:۲۲

دردیدار وزیرخارجه لسه تو؛

رئیس جمهور بر توسعه روابط با آفریقا تاکید کرد

رئیس جمهور بر توسعه روابط با آفریقا تاکید کرد

رئیس جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه ایران علاقمند به همکاری با همه ملت های مستقل است ، تصریح کرد: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی از محورهای سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است .

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر "محمود احمدی نژاد" صبح امروز در دیدار وزیر امور خارجه لسه تو با تاکید بر اینکه اهمیت کشورها به میزان مساحت و جمعیت آنها نیست گفت: همه انسان ها در همه جای جهان مهم هستند زیرا خداوند انسان را با کرامت آفریده است .

رئیس جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه ایران تجربیات خود در عرصه های مختلف را در اختیار کشورهای دوست قرار می دهد ، خاطر نشان کرد : جمهوری اسلامی ایران می تواند آموزش های لازم در خصوص بهداشت و درمان ، کشاورزی و صنعت را به لسه تو ارایه کند .

وزیر امور خارجه لسه تو نیز در این دیدار با تمجید از حمایت های جمهوری اسلامی ایران بویژه رهبر معظم انقلاب اسلامی از ملت های مظلوم آفریقا، تصریح کرد : لسه تو تلاش های ایران در دستیابی به فناوری های گوناگون از جمله فناوری صلح آمیز هسته ای و همچنین برقراری صلح و ثبات در کشورهای مختلف را در خدمت ملت های جهان می داند .

وزیر امور خارجه لسه تو خاطر نشان کرد : لسه تو خواستار استفاده از تجربیات و دستاوردهای ارزشمند جمهوری اسلامی ایران در بخش های مختلف بویژه بهداشت ، کشاورزی ، نساجی و صنعت است .

کد خبر 546208

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha