پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ شهریور ۱۳۸۶، ۱۴:۵۴

در گفتگو با مهر مطرح شد

توصیه های انتخاباتی آیت الله مهدوی کنی به اصولگرایان : خودخواهی وحدت شکن است/به آینده امیدوارم

توصیه های انتخاباتی آیت الله مهدوی کنی به اصولگرایان : خودخواهی وحدت شکن است/به آینده امیدوارم

دبیر کل جامعه روحانیت مبارز ، خودخواهی و گروه گرایی را وحدت شکن و از موانع اتحاد و همدلی جریانات سیاسی دانست و در عین حال گفت که توصیه‌های تشکل متبوعش به اصولگرایان موثر واقع شده و چشم انداز خوبی از ائتلاف این جبهه در انتخابات مجلس هشتم متصور است.

آیت الله محمد رضا مهدوی کنی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر، اظهار داشت : جامعه روحانیت مبارز در جبهه متحد اصولگرایان نقش محوری ندارد و بیشتر نقش تشکلی تذکر دهنده از جایگاه روحانیت را دارد.

وی افزود : جامعه روحانیت مبارز همچون گذشته نقش راهنما را دارد و دوستان اصولگرا را به اتحاد، همدلی و ائتلاف توصیه می کند و نیروهای اصولگرا نیز قول داده اند به این توصیه ها توجه جدی داشته باشند که تا کنون اثر بخش بوده و امیدواریم این روند تا زمان برگزاری انتخابات 24 اسفند ادامه یابد.

آیت الله مهدوی کنی که به گفته سخنگوی جامعه روحانیت مبارز به طور متناوب به اعضاء شورای 11 نفره اصولگرایان توصیه هایی دارد، خاطرنشان کرد : تعداد دیدارهای جبهه متحد اصولگرایان با او بسیار اندک بوده و در این دیدارها، صرفا در باره کلیات حضور متحد و منسجم اصولگرایان در انتخابات مجلس هشتم بحث و تبادل نظر شده است.

او گفت: خودخواهی و گروه گرایی از موانع اصلی اتحاد و ائتلاف هر جریان سیاسی است که اگر کنار گذاشته شوند، ائتلاف و همدلی برای حضور یکپارچه در انتخابات و ارائه فهرست انتخاباتی مشترک تحقق می یابد. رئیس دانشگاه امام صادق (ع)  وضعیت ائتلاف در جبهه اصولگرایان را تا کنون خوب و رضایتبخش توصیف و نسبت به تداوم این روند ابراز امیدواری کرد.

دبیر جامعه روحانیت مبارز در خاتمه گفتگو با مهر حضور حداکثری را از الزامات برگزاری یک انتخابات خوب، پر نشاط و گسترده دانست و با اشاره به توصیه های رهبر معظم انقلاب به دست اندرکاران انتخابات برای حرکت در این راستا، تصریح کرد : احزاب و گروه ها هم می توانند با کنار گذاشتن "منیت" و "اندیشیدن به مردم" آنها را به حضور گسترده در انتخابات ترغیب نمایند.

کد خبر 546792

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha