به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام نیا ظهر چهارشنبه در نشست ستاد اقامه نماز استان با اشاره به تاکید قرآن کریم در خصوص اقامه نماز، اظهار داشت: نماز به معنای شکرگذاری از نعمات خداوند و راز و نیاز با معبود در همهی ادیان به نوعی آمده است.
وی اضافه کرد: نماز موجب خودسازی است و نقش بازدارندهای در آسیبهای اجتماعی دارد.
استاندار ایلام یکی از ویژگیهای حکمرانی اسلامی برپایی نماز در ادارات خواند و گفت: مدیران استانی در خصوص اقامه نماز در ادارات مطالبه گر باشند.
وی افزود: ایجاد یک فضای معنوی و ارزشمند برای اقامه نماز و گسترش فرهنگ نماز از شاخصهای ارزیابی مدیران ادارات خواهد بود.
بهرام نیا در ادامه از راهداری استان خواست در خصوص بازدید از نمازخانههای بین راهی و تجهیز و نظافت این اماکن اقدام کند.
استاندار ایلام لازمه توفیقات همه جانبه در استان را وحدت و برادری خواند و گفت: در چنین شرایطی نیازمند وحدت و همدلی و امید آفرینی بیش از پیش هستیم.
دکتر افزود: قدر فرصتها را بدانیم و اگر خدایی نکرده دنبال حاشیه سازی باشیم قطعاً هم در دنیا و هم در آخرت مورد بازخواست قرار خواهیم گرفت درحالیکه عاقل کسی است که از این فرصتها به نفع مردم و جامعه اسلامی استفاده کند.
وی در پایان خواستار برگزاری مستمر ستاد اقامه نماز در شهرستانها و گسترش فرهنگ نماز با نظارت فرمانداران شد.
نظر شما