سلمان محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: کمک به مدرسه اجباری نیست و هیچ مدرسهای حق اجباری کردن آن را ندارد اما خوب است والدین با نظارت نماینده اولیا برای کمک به مدرسه در جلسه اولیا و مربیان در صورت تمکن مالی کمک کنند.
وی افزود: اگر مسئولین مدرسهای دریافت کارنامه دانش آموزان را مستلزم پرداخت کمکهای مردمی به مدرسه کنند تخلف انجام داده و از والدین تقاضا میشود به اداره ناحیه مربوطه اطلاع دهند یا به ادارهکل آموزش و پرورش کرمانشاه مراجعه کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه تصریح کرد: کرونا سه سال تحصیلی را درگیر کرد و به حوزههای مختلف آسیبهایی زد که آموزش و پرورش یکی از مهمترین حوزهها است اما با جهاد همکاران آموزش متوقف نشد و در بستر شاد و فضای مجازی و در برخی موارد در فضای باز مثل پارک کلاسها را برگزار کرده و دانش آموزان به تحصیل خود ادامه دادند.
محمدی خاطرنشان کرد: آموزش حضوری جایگزین ندارد و کیفیت در آموزش حضوری بسیار بالاتر از آموزش مجازی است و در مدت آموزش غیر حضوری نیز مشکلاتی مانند افت تحصیلی، ترک تحصیلی، عدم جامعهپذیری دانش آموزان، عدم ارتباطگیری بین دانش آموزان و معلم و افزایش وزن و چاقی دانش آموزان به وجود آمد.
وی عنوان کرد: با بررسی مشکلات آموزش غیرحضوری تصمیم بر آن شد که بعد از ۱۴ فروردین سال ۱۴۰۱ آموزشها به صورت حضوری و در مدارس انجام شود و در حال حاضر حضور صددرصدی دانشآموزان را در مدارس شاهد هستیم که در ایام تعطیلات عید نیز همکاران در مدرسه حضور داشتند و فضا را برای رعایت دستورالعملهای بهداشتی برای پیشگیری از ابتلاء به کرونا در دانشآموزان فراهم کردند.
نظر شما