پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ بهمن ۱۳۸۲، ۱۲:۰۱

در نخستين نشست اتاق بازرگاني ايران و اتريش

وزير صنايع و معادن بر ضرورت سرمايه گذاري مستقيم شركتهاي اتريشي در ايران تاكيد كرد

اسحاق جهانگيري وزير صنايع و معادن امروز در نخستين نشست اتاق بازرگاني ايران و اتريش با اشاره به سفر رييس جمهور و مديران شركتهاي بازرگاني و تجار اتريش به تهران بر ضرورت سرمايه گذاري مستقيم شركتهاي اتريشي در ايران تاكيد كرد.

به گزارش خبرنگار مهر، جهانگيري سفر رييس جمهور اتريش به تهران و برگزاري نخستين نشست اتاق بازرگاني اتريش و ايران را نشانه حمايت سياسي دو كشور از گسترش همكاريهاي اقتصادي و بازرگاني فيمابين عنوان كرد و گفت: انتظار داريم فعالان اقتصادي دو كشور از اين فرصت و حمايت بهره كافي را ببرند و همكاريهاي بلند مدت و سازنده اي را بين خود سازمان دهند.
مهندس جهانگيري با اشاره به برگزاري هفتمين اجلاس كميسيون اقتصادي ايران و اتريش در آذر ماه گذشته در وين گفت: در اين كميسيون آخرين وضعيت اقتصادي ايران ، اصلاحاتي كه در زمينه تسهيل فعاليتهاي اقتصادي در سالهاي اخير صورت پذيرفته و انتظار ما از گسترش همكاريهاي تجاري و اقتصادي تشريح شد.
وزير صنايع و معادن  افزود: از تمام ظرفيت هاي بالقوه تجاري بين ايران و اتريش متاسفانه متناسب با رابطه عالي سياسي فيمابين افزايش نيافته است و اميدوارم هيات تجاري اقتصادي اتريشي به همراه رييس جمهور اتريش علاوه بر بازاريابي فروش كالاهاي اتريشي در ايران ، همتايان ايراني خود را نيز براي عرضه محصولات ايراني در اتريش ياري نمايند.
وي افزود: افزايش صادرات كالا و خدمات ايراني به اتريش يقينا در ايجاد رغبت براي افزايش همكاريهاي تجاري بين دو كشور موثر خواهد افتاد.
وزير صنايع و معادن فولاد انرژي و مواد اوليه نفت ، فرآورده هاي نفتي پتروشيمي ، گاز طبيعي ، انواع معادن توليدات فلزي و زيربناهاي مناسب حمل و نقل در شرايط ممتازي براي سرمايه گذاري خارجي را يادآور شد و گفت: با اين شرايط سرمايه گذاري مستقيم شركتهاي اتريشي در ايران ضروري است.
وزير صنايع و معادن با اشاره به همكاري بين شركتهاي اتريشي و ايراني در اجراي پروژه هاي اقتصادي در كشورهاي حاشيه خليج فارس ، آسياي ميانه ،  ماوراء قفقاز ، افغانستان و عراق گفت: همكاري مشترك شركتهاي دو كشور با بهره گيري از مزيت هاي نسبي هر يك از آنها مي تواند بسيار كار ساز باشد.
وزير صنايع و معادن در پايان آمادگي جمهوري اسلامي ايران را براي پروژه انتقال گاز طبيعي ايران به اروپا را اعلام كرد.

کد خبر 54826

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha