پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۶:۵۸

بر اساس اعلام آخرین آمار کرونا؛

تعداد ۳۰ بیمار با علائم کرونا مثبت در قم پذیرش سرپایی شدند

تعداد ۳۰ بیمار با علائم کرونا مثبت در قم پذیرش سرپایی شدند

قم-سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: تعداد ۳۰ بیمار با علائم کرونا مثبت در قم پذیرش سرپایی شدند و خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته کسی از شهروندان قمی در اثر کرونا فوت نکرد.

مهدی مصری در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان قم اظهار داشت: در ۲۴ ساعت منتهی به پانزدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، تعداد ۳۰ بیمار با علائم کرونا مثبت در قم پذیرش سرپایی شدند.

وی با بیان اینکه در این مدت تعداد ۸ بیمار جدید با علائم قطعی بیماری کرونا بستری شدند، عنوان کرد: خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته کسی از شهروندان قمی در اثر کرونا فوت نکرد؛ اما حال ۶ بیمار وخیم است و در مجموع تعداد ۱۰۰ بیمار مشکوک به کرونا بستری هستند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه از تعداد ۴۴ تست انجام گرفته ۴ تست مثبت اعلام شده است، افزود: تاکنون تعداد یک میلیون و ۸۵۴ هزار و ۵۱۷ دُز واکسن کرونا در استان قم تزریق شده است.

کد خبر 5482625

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha