به گزارش خبرنگار مهر، محمد پولادگر که یکی از تماشاگران دیدار فینال لیگ برتر هندبال بود با ابراز رضایت از پیشرفتی که این رشته داشته است گفت: هندبالیست ها افتخارات فراوانی برای کشور کسب کرده اند و امید زیادی داریم که در رویدادهای آینده هم بتوانند این روند را ادامه دهند و برای ورزش کشور موفقیت کسب کنند.
معاون وزیر ورزش در مورد لغو بازیهای آسیایی و تاثیرات آن بر ورزش ایران گفت: لغو بازیهای آسیایی اتفاق نامیمونی بود. هم سرمایه گذاری که شده بود لطمه دید و هم روحیه ورزشکاران. امیدوارم این بحران را هم فدراسیون ها و ورزشکاران مدیریت کنند.
وی در مورد انتخابات فدراسیون ها هم گفت: امیدوارم بتوانیم انتخابات فدراسیون ها را در زمان مشخص برگزار کنیم. در مورد تیراندازی با کمان هم فعلا دلیلی برای تعویق آن نداریم و امیدوارم بتوانیم در زمان اعلام شده این انتخابات را برگزار کنیم.
پولادگر در مورد برگزاری انتخابات کمیته ملی المپیک گفت: مجمع باید دراین مورد تصمیم بگیرد.
نظر شما