پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ شهریور ۱۳۸۶، ۹:۳۶

البیان خبر داد:

بررسی احداث نیروگاه های هسته ای در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس

بررسی احداث نیروگاه های هسته ای در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس

ساخت نیروگاه های هسته ای در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس با سفر تیمی از کارشناسان آژانس بین المللی انرژی اتمی به این کشورها، مورد بررسی قرار می گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه البیان،"محمد ابراهیم شاکر" معاون رئیس شورای امورخارجه مصر و کارشناس امور تسلیحاتی و منع گسترش سلاح های اتمی اعلام کرد: تیمی از کارشناسان آژانس بین المللی انرژی اتمی درنظر دارند به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس سفر کنند.

به گفته این کارشناس مسائل هسته ای، تیم مذکورقراراست با سفر به این کشورها که با سفر به عربستان نیزشروع می شود، درباره احداث نیروگاه ها و تاسیسات هسته ای با اهدافی مسالمت آمیز بحث و تبادل نظر کند.

"شاکر" خاطرنشان کرد: طرح اولیه برای ساخت نیروگاه ها و مراکز هسته ای درداخل کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس مطرح خواهد شد و کارشناسان پژوهش های اولیه ای را که دراین زمینه آماده شده است، مورد بررسی قرار می دهند.

به گفته این کارشناس مصری، پژوهش ها برای احداث نیروگاه های هسته ای با اهدافی مسالمت آمیز تنها چند ماه بعد از برگزاری کنفرانس اتحادیه عرب در ریاض آغاز شد.

دراین نشست، کشورهای عربی خواستار آغاز فعالیت های هسته ای کشورهای عربی با اهداف صلح آمیز درهمه زمینه ها و با درنظر گرفتن نیازهای مختلف کشورهای عربی و همچنین با تعهد به توافقات و معاهدات بین المللی شدند.

کارشناس مصری گفت : مراکز پژوهشی و شوراهای ویژه عربی، فعالیت خود را درسال جاری با برنامه هایی فشرده برای بررسی استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای درکشورهای عربی آغاز کردند به طوری که شورای امورخارجه مصر کنفرانس سالیانه خود را به موضوع آینده انرژی هسته ای اختصاص داده است.

کد خبر 548642

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha