پیام‌نما

إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفًّا كَأَنَّهُمْ بُنْيَانٌ مَرْصُوصٌ * * * خدا کسانی را دوست دارد که صف زده در راه او جهاد می‌کنند [و از ثابت قدمی] گویی بنایی پولادین و استوارند. * * * دوست دارد خدا كسانى را / كه بجنگند در طريق خدا

۱۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۰۴

طی ۲۴ ساعت گذشته؛

فوت یک بیمار کرونایی در لرستان/ ۸ مبتلای جدید شناسایی شد

فوت یک بیمار کرونایی در لرستان/ ۸ مبتلای جدید شناسایی شد

خرم‌آباد- دبیر ستاد مبارزه با کرونای دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به فوت یک بیمار کرونایی در این استان؛ از شناسایی ۸ مبتلای جدید خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مریم کوشکی امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به شناسایی ۸ ابتلای جدید به کرونا در لرستان طی ۲۴ ساعت گذشته اظهار داشت: تاکنون ۲۱۸ هزار و ۳۵۳ نفر در استان به کرونا مبتلا شده‌اند.

وی با اشاره به فوت یک بیمار کرونایی در این استان عنوان کرد: تاکنون متأسفانه دو هزار و ۸۴۷ نفر به علت ابتلاء به کرونا در لرستان فوت کرده‌اند.

دبیر ستاد مبارزه با کرونای دانشگاه علوم پزشکی لرستان تعداد بستری‌های مشکوک و قطعی کرونا در استان را ۴۳ نفر اعلام کرد.

کد خبر 5503757

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha