پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۱۲

بر اساس اعلام آخرین آمار کرونا؛

بیماران کرونایی در قم به تعداد ۲۹ نفر کاهش یافت

بیماران کرونایی در قم به تعداد ۲۹ نفر کاهش یافت

قم-سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در ۲۴ ساعت گذشته کسی از شهروندان قمی بر اثر کرونا فوت نکرد و در مجموع تعداد ۲۹ بیمار مشکوک به کرونا بستری هستند.

مهدی مصری در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان قم اظهار داشت: در ۲۴ ساعت منتهی به دوازدهم خرداد ماه ۱۴۰۱، تعداد ۱۵ بیمار با علائم کرونا مثبت در قم پذیرش سرپایی شدند.

وی با بیان اینکه در این مدت تعداد ۲ بیمار جدید با علائم قطعی بیماری کرونا بستری شدند، عنوان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته کسی از شهروندان قمی بر اثر کرونا فوت نکرد اما حال ۱ بیمار دیگر وخیم است و در مجموع تعداد ۲۹ بیمار مشکوک به کرونا بستری هستند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه از تعداد ۳۲ تست انجام گرفته که ۴ تست مثبت اعلام شده است، افزود: تاکنون تعداد یک میلیون و ۸۶۸ هزار و ۹۷۲ دُز واکسن کرونا در استان قم تزریق شده است.

کد خبر 5505716

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha