پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۰۱

حق‌وردی در گفتگو با مهر مطرح کرد؛

تلاش مجلس برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان

تلاش مجلس برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان

نماینده مردم شهریار در مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس در دو سال گذشته اعتبارات خوبی را برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در نظر گرفته است و به طور کلی ما دنبال رفع مشکلات معیشتی مردم هستیم.

حسین حق وردی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره عملکرد مجلس یازدهم در دو سال گذشته، اظهار داشت: مقام معظم رهبری مدال انقلابی بودن را به نمایندگان این دوره مجلس دادند که برای ما بسیار مهم و ارزشمند است.

وی بیان کرد: مجلس یازدهم نشان داده است که به دنبال عدالت طلبی است و تاکنون در همه مصوبات خود به فکر بهبود وضعیت اقشار متوسط و ضعیف جامعه بوده است.

نماینده مردم شهریار در مجلس شورای اسلامی متذکر شد: یکی از اولین طرح‌هایی که در مجلس یازدهم مطرح شد، درباره اعطای بسته‌های کمک معیشتی به خانوارهای ضعیف جامعه بود و حاکی از آن است که ما به دنبال رفع مشکلات معیشتی مردم هستیم.

حق وردی ادامه داد: مجلس یازدهم لایحه رتبه بندی معلمان را به تصویب رساند. این مجلس سال گذشته برای همسان سازی حقوق بازنشستگان ۸۹ هزار میلیارد تومان تخصیص داد و امسال هم نزدیک به ۱۰۰ هزار میلیارد تومان برای این موضوع اختصاص دادیم.

وی با بیان اینکه عدالت طلبی یکی از شاخص‌های مهم مجلس یازدهم است، گفت: در دو سال آینده مجلس باید به فکر رفع مشکلاتی باشد که ممکن است برای کشور چالش ایجاد کند. برای مثال، مشکلات محیط زیست، و ریزگردها و مسائل مرتبط با آب شرب و کشاورزی بسیار مهم است و مجلس باید راهکارهایی را برای رفع این مشکل در نظر گیرد.

نماینده مردم شهریار در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس شورای اسلامی باید روی حل مسائل مربوط به محیط زیست و آب متمرکز شود و چه در زمینه قانون گذاری و چه نظارت باید اقدامات لازم را انجام دهد تا مسائل مرتبط با بحران آب و محیط زیست مرتفع شود.

کد خبر 5509017

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۰۹:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۳/۱۸
      0 0
      متناسب سازی حقوق پارسال تامین اجتماعی فقط 75 درصد بود که قرار شده بود 25 درصد آن را پرداخت کنند که تا الان خبری نیست
    • IR ۱۰:۱۸ - ۱۴۰۱/۰۳/۱۸
      0 0
      سال گذشته که برای بازنشستگان هیچ همسان‌سازی انجام نشد فقط مهرماه ۹۹ همسان‌سازی انجام شد امیدواریم امسال همسان‌سازی فقط در مرحله شعار نباشد الان سومین ماه سال هست باتورم و گرانی بالای صددرصد فقط ده درصد به حقوق ما اضافه شده است طبقه بازنشسته چرا باید همیشه زیرخط فقر زندگی کند کسانی که سی سال از عمر خ