به گزارش خبرگزاری مهر، سید شهاب الدین صدر دبیر شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان در نشست عمومی ماهانه انجمن اسلامی پزشکان، با بیان این مطلب گفت: ابتدا باید مجلسی با نمایندگانی صالح ، شاخص و کار آمد انتخاب گردد آنگاه به دور از فضا سازی و جو سازی پس از ارزیابی های کارشناسی ، رئیس مجلس هشتم توسط نمایندگان مردم انتخاب شود.
شاخص های انتخاباتی اصولگرایان را در قالب سه شاخص کیفی، صلاحیت فردی ، کارآمدی و مقبولیت عنوان کرد که صلاحیت فردی خود از سه شاخص اعتقادی ، سیاسی و رفتاری تشکیل شده است.
این عضو شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان درادامه با اعلام خبر تشکیل شورای 5+6 ( 11 نفره) در اکثریت استانها، افزود: از این پس تمامی تصمیمات و برنامه ریزی های اجرایی هر استان ، توسط شوراهای 11 نفره هر استان صورت خواهد گرفت.
صدر در ادامه از ارتباط مطلوب و سازنده جبهه متحد اصولگرایان با جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و شخصیت های تاثیر گذار نظام خبر داد.
دبیر اجرایی جبهه متحد اصولگرایان تصریح کرد: تمامی واحدهای ستادی جبهه متحد اصولگرایان در ماه گذشته راه اندازی و برنامه ریزی خود را به صورت جدی آغاز نموده است.
وی با رد برخی شایعات مبنی بر وابسته بودن جبهه متحد اصولگرایان به دولت خاطرنشان کرد: جبهه متحد اصولگرایان وابسته به دولت نیست، اما مدافع و حامی دولت اصولگرا می باشد.
نظر شما