پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ شهریور ۱۳۸۶، ۱۴:۰۰

شهاب الدین صدر:

تعیین سرلیست‌ها شایعه است/ جبهه متحد اصولگرایان وابسته به دولت نیست

تعیین سرلیست‌ها شایعه است/ جبهه متحد اصولگرایان وابسته به دولت نیست

دبیر اجرایی جبهه متحد اصولگرایان با اشاره به برخی شایعات و گمانه زنی‌های زودهنگام، در خصوص تعیین سرلیست‌های فهرست دو جریان اصلی کشور و نیز تعیین رئیس مجلس هشتم در این مقطع زمانی، این عمل را اهانت به نمایندگان مردم در مجلس آتی دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید شهاب الدین صدر دبیر شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان در نشست عمومی ماهانه انجمن اسلامی پزشکان، با بیان این مطلب گفت: ابتدا باید مجلسی با نمایندگانی صالح ، شاخص و کار آمد انتخاب گردد آنگاه به دور از فضا سازی و جو سازی پس از ارزیابی های کارشناسی ، رئیس مجلس هشتم توسط نمایندگان مردم انتخاب شود.

شاخص های انتخاباتی اصولگرایان را در قالب سه شاخص کیفی، صلاحیت فردی ، کارآمدی و مقبولیت عنوان کرد که صلاحیت فردی خود از سه شاخص اعتقادی ، سیاسی و رفتاری تشکیل شده است.

این عضو شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان درادامه با اعلام خبر تشکیل شورای 5+6 ( 11 نفره) در اکثریت استانها، افزود: از این پس تمامی تصمیمات و برنامه ریزی های اجرایی هر استان ، توسط شوراهای 11 نفره هر استان صورت خواهد گرفت.

صدر در ادامه از ارتباط مطلوب و سازنده جبهه متحد اصولگرایان با جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و شخصیت های تاثیر گذار نظام خبر داد.

دبیر اجرایی جبهه متحد اصولگرایان تصریح کرد: تمامی واحدهای ستادی جبهه متحد اصولگرایان در ماه گذشته راه اندازی و برنامه ریزی خود را به صورت جدی آغاز نموده  است.

وی با رد برخی شایعات مبنی بر وابسته بودن جبهه متحد اصولگرایان به دولت خاطرنشان کرد: جبهه متحد اصولگرایان وابسته به دولت نیست، اما مدافع و حامی دولت اصولگرا می باشد.

کد خبر 550927

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha