پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۲۲:۳۵

در آخرین روز دهه کرامت؛

۷۲ دختر کم توان جسمی و ذهنی به زیارت حضرت معصومه (س) مشرف شدند

۷۲ دختر کم توان جسمی و ذهنی به زیارت حضرت معصومه (س) مشرف شدند

قم- دبیر ستاد دهه کرامت حرم مطهر حضرت معصومه (س) گفت: در آخرین روز از دهه کرامت ۷۲ نفر از دختران کم توان جسمی و ذهنی به زیارت آن حضرت مشرف شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مهدی حسین زاده بعد از ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: امروز همزمان با میلاد امام رضا (ع) و در سومین دوره از طرح زیارت به نیابت از حاج قاسم به مناسبت دهه کرامت ۷۲ نفر از دختران کم توان جسمی و ذهنی به زیارت حرم حضرت معصومه (س) مشرف شدند.

دبیر ستاد دهه کرامت حرم مطهر حضرت معصومه (س) گفت: اداره امور خانواده حرم مطهر حضرت معصومه (س) متولی این طرح بود و مجموعه‌های خیریه در قالب طرح زیارت به نیابت از حاج قاسم حامی طرح بودند.

حسین زاده افزود: این برنامه به عنوان سومین دوره از اردوهای زیارت به نیابت از حاج قاسم در حرم مطهر برگزار شد.

وی ادامه داد: ۲ دوره گذشته اردوهای زیارت به نیابت حاج قاسم با حضور جانبازان و بیماران ضایعه نخاعی برگزار شده بود.

دبیر ستاد دهه کرامت حرم مطهر حضرت معصومه (س) گفت: سومین دوره از طرح زیارت به نیابت از حاج قاسم به مناسبت دهه کرامت که با روز میلاد حضرت معصومه (س) و روز دختر آغاز شده که دختران کم توان جسمی و ذهنی به زیارت حرم حضرت معصومه (س) مشرف شدند.

حسین زاده افزود: زیارت ضریح مطهر بانوی کرامت از نزدیک و شرکت در مراسم جشن، اهدای متبرکات فاطمی و صرف نهار در مهمانسرای فاطمی از جمله برنامه‌های این طرح بود.

کد خبر 5511892

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha