پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۲ خرداد ۱۴۰۱، ۲۳:۲۱

رئیس سازمان آتش‌نشانی کرج:

برخورد خودرو با تیر چراغ برق  در کرج حادثه آفرید

برخورد خودرو با تیر چراغ برق  در کرج حادثه آفرید

البرز - رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج گفت: برخورد خودرو با تیر چراغ برق منجر به حریق خودرو شد.

محمد جمشیدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ساعت ۱۷:۴۴ دقیقه در پی تماس شهروندان با سامانه ۱۲۵، مبنی برخورد یک دستگاه خودروی نیسان با تیر چراغ برق در بلوار باغستان، کنارگذر شهید ناصربخت خبر داد که بلافاصله نیروهای عملیاتی از *ایستگاه ۱۰۲ و ۱۳۰* به محل حادثه اعزام شدند.

وی بیان کرد: در این حادثه یک دستگاه خودروی نیسان با تیر چراغ برق، حاشیه کنار گذر شهید ناصربخت برخورد کرد که منجر به سقوط تیر به روی خودروی مذکور و حریق خودروی شد که با حضور آتش نشانان حریق اطفا و موقیعت حادثه ایمن سازی شد.

وی گفت: برای امداد رسانی به این حادثه *۷ نفر نیروی عملیاتی* به همراه *۲ دستگاه خودرو امدادی* به محل حادثه اعزام شدند.

کد خبر 5512859

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha