پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۴ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۵۸

معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش:

زیرساخت ها در حوزه ورزش بر اساس استعداد استان ها ایجاد شود

زیرساخت ها در حوزه ورزش بر اساس استعداد استان ها ایجاد شود

رشت- معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش با اشاره به اینکه در حوزه ورزش کارهای باید کارشناسی شده باشد، گفت: زیرساخت ها در حوزه ورزش بر اساس استعداد و ظرفیت استان ها ایجاد شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مریم کاظمی پور ظهر شنبه در دیدار با نمایندگان ورزش گیلان، نواب و رؤسای هیئت‌های ورزشی با اشاره به اینکه برنامه آمایش سرزمینی، اظهار کرد: با توجه به غیر تخصصی بودن برخی از این برنامه‌ها به عدم وجود ظرفیت در استان‌ها برنامه درستی تهیه و تدوین نشده است.

وی با تأکید بر لزوم کار کارشناسی در حوزه ورزش، گفت: گیلان در حوزه تخصصی و آکادمیک در زمینه ورزش ظرفیت‌های بالایی دارد و انتظار می‌رود در آمایش سرزمینی به این موارد توجه شده باشد.

معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش بر لزوم ایجاد زیرساخت‌ها بر پایه استعدادها و ظرفیت‌های موجود، افزود: سیاستگذاری ها در حوزه ورزشی نیز باید بر اساس ظرفیت‌ها انجام شود.

وی همچنین با اشاره به اهمیت توجه به ورزش بانوان از مسئولان ورزش و جوانان استان گیلان و رؤسای هیئت‌های ورزشی خواست تا در توزیع امکانات به ویژه ساعت استفاده از اماکن و سالن‌های ورزشی به بانوان عدالت رعایت شود.

کاظمی پور به ضرورت توجه دستگاه‌ها و ادارات و سازمان‌ها به توسعه ورزش اشاره و اضافه کرد: مدیران کل ورزش و جوانان باید با انعقاد تفاهم نامه با سازمان‌ها و ادارات و نهادها بتوانند از ظرفیت سالن‌ها و اماکن ورزشی شهرها و روستاها استفاده کنند.

وی با بیان اینکه برگزاری جلسات باید خروجی به ویژه در زمینه توسعه و رشد ورزش بانوان داشته باشد، گفت: باید به توسعه ورزش در حوزه بانوان توجه بیشتری شود.

کد خبر 5523254

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha