پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۴۸

چهره‌های ماندگار میراث‌فرهنگی ایران تجلیل می‌شوند

چهره‌های ماندگار میراث‌فرهنگی ایران تجلیل می‌شوند

وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی «نخستین نکوداشت مفاخر میراث‌فرهنگی کشور» را چهاردهم تیر ماه ۱۴۰۱ برگزار می‌کند.

‌به‌گزارش خبرگزاری مهر، در این مراسم از ۱۲ چهره شاخص و اثرگذار در حوزه میراث‌فرهنگی کشور که در حفظ، احیا و مرمت میراث‌فرهنگی و نیز آموزش علمی و عملی به نسل‌های جوان، خدمات شایانی ارائه کردند، تجلیل و قدردانی خواهد شد.

این مراسم با هدف تعمیق فرهنگ تکریم و بزرگداشت مفاخر به عنوان میراثی گرانبها برای نسل‌های بعد، ترویج نهضت مردمی کردن میراث‌فرهنگی و جلب توجه افکار عمومی به ارتقای سواد میراثی با حضور وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، اساتید و چهره‌های مؤثر و مدیران حوزه میراث‌فرهنگی برگزار خواهد شد.

در این مراسم از تمبر یادبود «نخستین نکوداشت مفاخر میراث‌فرهنگی کشور» با امضای مهندس ضرغامی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و علی دارابی قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور و مفاخر میراث‌فرهنگی، رونمایی خواهد شد.

کد خبر 5525608

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha