پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۰۴

احمدی صدر:

زمینی در بهترین نقطه تهران به معتادان متجاهر اختصاص می گیرد

زمینی در بهترین نقطه تهران به معتادان متجاهر اختصاص می گیرد

مدیر عامل سازمان رفاه شهرداری گفت: زمینی را در بهترین نقطه تهران مد نظر داریم تا در آن بزرگترین مرکز ماده ۱۵ و ۱۶ و همچنین در کنار آن، کارآفرینی ایجاد کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد احمدی صدر صبح امروز در نشست ملی خیرین و سفیران زندگی که در مجموعه فرهنگی شقایق برگزار شد، گفت: همه مسئولین و آحاد مردم باید به این سخن رهبری توجه کنند که ایشان فرمودند «به مسئله آسیب اجتماعی طوری نگاه کنید که انگار در خانواده خودتان اتفاق افتاده است.

وی تصریح کرد: وقتی به معتاد فارغ از جرم و بیماری، به منزله فرزند خود نگاه کنیم، کارها تسهیل تر می‌شود. اما نگاه‌ها اینگونه نیست، کدام فرهنگ در جامعه ما در بین مسئولین است که معتاد را فرزند خود یا دختر فراری را دختر خودمان بدانیم؟

مدیر عامل سازمان رفاه شهرداری بیان کرد: ما در شهرداری تهران نگاه‌مان اینگونه است که معتادان را فرزندان و اهل و عیال خود بدانیم؛ زیرا معتقدیم مسئله مهم و بحرانی که در کشور اتفاق می‌افتد، نباید رفع تکلیفی به آن نگریست، ما در شهرداری با همه وجود در کنار ستاد مبارزه با موادمخدر هستیم و نیازمند حمایت ستاد هستیم.

احمدی صدر با بیان اینکه ما در شهرداری تهران می‌خواهیم در حوزه اعتیاد مشارکت کنیم و باری را از دوش ستاد برداریم، افزود: اگر خیرین حاضر باشند، زمینی را در بهترین نقطه تهران آماده داریم که در آن بزرگترین مرکز ماده ۱۵ یا ۱۶ و همچنین در کنار آن، کارآفرینی ایجاد کنیم، لذا آمادگی داریم که این زیرساخت و زمین را در اختیار خیرین قرار دهیم تا این اتفاق رخ دهد.

وی افزود: در حوزه خیرین و مسئولین، امروز در تهران سه هزار خیریه و ۱۵ هزار سمن گروههای مردمی و همچنین حدود ۱۰ هزار هیئت ثبت شده داریم.

احمدی صدر در پایان پیشنهاد داد: ما ۱۰ معتاد متجاهر در تهران داریم و ۱۰ هزار هیئت داریم که سالهاست اعضای آن با عشق و جان برای حضرت سیدالشهدا هزینه می‌کنند، اگر هر هیئت، رسیدگی به یک معتاد متجاهر را بر عهده بگیرد و خانواده‌اش را مادام‌العمر حمایت کند، مشکل هر ۱۰ هزار معتاد بدون ایجاد زیر ساخت حل می‌شود.

کد خبر 5525843

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha