۲۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۸

مدیرکل آموزش و پرورش اردبیل خبر داد؛

آمادگی ۱۰۰۰ فرهنگی خیر برای برگزاری کلاس‌های آموزشی رایگان

آمادگی ۱۰۰۰ فرهنگی خیر برای برگزاری کلاس‌های آموزشی رایگان

اردبیل-مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: یک‌ هزار نفر از همکاران فرهنگی ما در استان به عنوان معلمان خیر آمادگی دارند تا درمناطق محروم به صورت رایگان کلاس‌های آموزشی و تربیتی برگزارکنند.

به گزارش خبرنگار مهر، کلام‌الله صفری عصر دوشنبه در همایش مدیران، رؤسای آموزش و پرورش نواحی و مناطق و معاونان با ائمه جمعه در خانه معلم اردبیل اظهار کرد: این اولین گردهمایی مسئولان آموزش و پرورش استان با ائمه جمعه است که قطعاً این برنامه‌ها را ادامه خواهیم داد و سعی ما بر این خواهد بود تا در قالب ۵۰ برنامه مدون آموزشی و تربیتی چالش‌ها و دغدغه‌های مهم این حوزه را مورد رصد و پایش قرار دهیم.

وی تصریح کرد: در سطح کشور نیز ۷۵۰ فعالیت آموزشی، پرورشی و تربیتی در مقاطع مختلف تحصیلی مد نظر قرار گرفته که در استان اردبیل با یک نگاه بومی سعی خواهیم کرد این برنامه‌ها و فعالیت‌ها را به شکل منسجم به پیش ببریم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: هدف ما این است تا ائمه جمعه نقش نظارتی خود را در جریان‌سازی مسائل آموزشی و تربیتی مد نظر قرار داده تا از فضاهای موجود اعم از مصلی‌ها، مساجد، امامزاده‌ها و حسینیه‌ها در مسیر برگزاری برنامه‌های آموزشی و تربیتی بیشتر استفاده کنیم.

صفری ضرورت توانمندسازی و ارائه خدمات مراقبتی را برای دانش‌آموزان در معرض آسیب یادآور شد و افزود: طرح فراگیر و نهضت پیشگیرانه از آسیب‌های اجتماعی در دستور کار قرار گرفته و سعی ما بر این است تا اهداف و برنامه‌ریزی‌ها را به شکل صحیح و درست انجام دهیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: ۲۰ برنامه شاخص آموزشی و ۳۰ برنامه شاخص تربیتی با بهره‌گیری از ظرفیت اساتید، صاحب نظران، ائمه جمعه و روحانیون برجسته در ابعاد مختلف مورد توجه قرار دهیم تا بخشی از آسیب‌ها، دغدغه‌ها و نگرانی‌ها در این حوزه از بین برود.

صفری مطالبه اصلی ائمه جمعه را یادآور شد و اضافه کرد: حضور روحانیون در مدارس، برگزاری فصلی این گردهمایی، توجه جدی به بحث حجاب و عفاف، توسعه متوازن رشته‌ها و برقراری عدالت آموزشی در توزیع تجهیزات و امکانات، توجه به اقامه نماز جماعت در مساجد جوار مدارس، بررسی علل و عوامل افت تحصیلی و کنکور، بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های بومی و محلی و همچنین هدایت دانش‌آموزان به استفاده از ظرفیت‌های دولتی را در بهره‌گیری از کلاس‌های آموزشی و تربیتی به عنوان خواسته ائمه جمعه بوده است.

وی بیان کرد: ما در شهرستان‌های اصلاندوز و اردبیل با کمبود فضای آموزشی روبه‌رو هستیم و سعی ما بر این است تا زنجیره مکمل مسائل تربیتی و آموزشی را در کنار مدرسه، خانه و نظام اجتماعی شاهد باشیم و سعی ما بر این خواهد بود تا در این بخش از ظرفیت انجمن اولیا و مربیان بیشتر استفاده کنیم.

صفری پرهیز از عزل و نصب‌های سیاسی در آموزش و پرورش و توجه به مناطق محروم و عشایری را از دیگر مطالبات ائمه جمعه برشمرد و ادامه داد: تلاش خواهیم کرد تا شأن و منزلت معلمان را به صورت مادی و معنوی ارتقا داده و فضای سالم تربیتی را فراهم کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: آموزش و پرورش به تنهایی در حوزه آموزشی و تربیتی قادر به ایجاد تحول نیست بلکه ما نیازمند همراهی و مشارکت گروه‌های مختلف به ویژه علما و روحانیون هستیم تا در مسیر آموزشی و تربیتی با روحیه جهادی و انقلابی ورود پیدا کنیم.

صفری تصریح کرد: با توجه به اینکه ۳۰ درصد دانش‌آموزان مدارس در مناطق محروم و کم برخوردار تحصیل می‌کنند، ضرورت دارد تا در توزیع دبیران آموزش و پرورش نیز همه مناطق را یکسان در نظر گرفته و از تمرکز روی یک مدرسه خاص با دبیران برجسته پرهیز کنیم.

وی گفت: یک‌هزار نفر از فرهنگیان خیر آمادگی دارند تا در مناطق محروم با برگزاری کلاس‌های آموزشی و تربیتی رایگان به کمک نظام تعلیم و تربیت آماده و قطعاً از ظرفیت مصلی‌ها در این حوزه بیشتر بهره خواهیم گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، در این همایش یک روزه در کنار پخش کلیپ فعالیت‌های پرورشی و تربیتی، برنامه‌های حوزه معاونت پرورشی و آموزش متوسطه در قالب کمیته‌های همکاری با حوزه‌های علمیه و تبیین مبانی نواحی و مناطق مختلف آموزش و پرورش در قالب چهار جوار و بیان ایرادات ائمه جمعه شهرهای مختلف استان انجام شد.

کد خبر 5535859

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha