پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ شهریور ۱۳۸۶، ۱۷:۳۴

واکنش آلمان به موضع ضد ایرانی فرانسه

سخنگوی دولت آلمان امروز در واکنش به اظهارات جنگ طلبانه و خصمانه مقامهای فرانسوی علیه ایران گفت که فرانسه به پرونده هسته ای ایران بسیار جدی نگاه می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آلمان،  "اولریش ویلهلم" مدعی شد که فرانسه حق داشت هشدار دهد که تمام عناصر برای ایجاد وضعیت بسیار دشوار برای جامعه بین المللی دورهم جمع شده است.

وی افزود: آلمان با فرانسه و دیگر متحدان برای اعمال فشارهای بیشتر بر ایران ارتباط نزدیکی دارد.

وی درباره موضع خصمانه فرانسه علیه جمهوری اسلامی ایران گفت : دولت فرانسه در حال هماهنگی ارزیابی هایی است که همه عناصر یک تعهد بسیار جدی را در جامعه بین المللی دربربگیرد و ما باید هر اقدام ممکنی را برای ممانعت از مسلح شدن ایران به تسلیحات هسته ای به کار گیریم.

لازم به ذکر است؛ برنارد کوشنر وزیر امور خارجه فرانسه ادعا که اگر ایران به سلاح اتمی دست یابد، دنیا باید برای جنگ آماده شود. اما مارتین یگر سخنگوی وزیر خارجه آلمان نیز در اظهاراتی دیگر گفت که وی اظهارات کوشنر را به عنوان تهدید به جنگ تلقی نمی کند. 

اظهارات امروز سخنگوی دولت آلمان در حالی است که وی دو روز پیش تاکید کرد: باید تلاش کرد تا شیوه های دیپلماتیک را برای حل موضوع هسته ای ایران در پیش گرفت .

این در حالی است که سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان دو روز پیش، مخالفت برلین را با تصویب قطعنامه جدید علیه ایران اعلام و بر ضرورت حل دیپلماتیک موضوع هسته ای این کشور تاکید کرد.

"مارتین یگر" اظهار داشت : آلمان مخالف تصویب قطعنامه علیه ایران بوده و در عین حال خواستار برداشتن گام های بعدی برای حل مسالمت آمیز موضوع هسته ای ایران است .

دولت هلند نیز امروز در همسویی با سیاست های خصمانه آمریکا، فرانسه و انگلیس علیه برنامه هسته ای صلح آمیز جمهوری اسلامی ایران، برای اجرای تحریم های یکجانبه اتحادیه اروپا علیه ایران اعلام آمادگی کرد.

فرانسه چندی است که در همسویی کامل با فشارها و جنگ روانی آمریکا علیه برنامه هسته ای صلح آمیز ایران، رویکرد خصمانه ای را علیه کشورمان در پیش گرفته است تا جایی که رئیس جمهوری فرانسه، خواستار اعمال سختگیری های شدید علیه ایران شده است .

این در حالی است که برخی کشورهای اروپایی به مخالفت با این رویکرد خصمانه برخاسته اند به عنوان مثال، وزارت امور خارجه اتریش در واکنش به اظهارات ضد ایرانی رئیس جمهوری فرانسه مبنی بر اعمال سختگیری شدید علیه ایران ،مخالفت خود را با این مسئله اعلام و بر ضرورت حل موضوع هسته ای ایران از راه گفتگو تاکید کرد.

محمد البرادعی نیز در واکنش به اظهارات جنگ طلبانه برخی مقامهای غربی از جمله وزیر امور خارجه فرانسه گفت : از اظهارات جنگ طلبانه علیه ایران بپرهیزید و از جنگ عراق عبرت بگیرید .

مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی این اظهارات را تحریک آمیز توصیف کرد.

کد خبر 553823

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha