پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۷ تیر ۱۴۰۱، ۰:۰۲

جشن ایران زمین در عید «غدیر»- ۹۶

برگزاری مراسم جشن عید غدیر در ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک

برگزاری مراسم جشن عید غدیر در ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک

اراک - رئیس ستاد احیای امر غدیر استان مرکزی از برگزاری مراسم جشن عید غدیر خم به مدت ۱۰ شب در ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک خبر داد.

علی عزیزی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: مراسم جشن عید غدیر خم به مدت ۱۰ شب در ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک برگزار می‌شود.

وی افزود: در محل برگزاری این مراسم جشن حدود ۸۰ موکب و غرفه مختلف فرهنگی، مذهبی، پذیرایی و سرگرمی برای بازدیدکنندگان وجود دارد.

رئیس ستاد احیای امر غدیر استان مرکزی بیان کرد: ستاد احیای امر غدیر طبق سنوات سال گذشته در اوج پیک پنجم کرونا با رعایت حداکثری پروتکل‌های بهداشتی پذیرای مردم بود و امسال هم با همکاری اعضای شورای شهر اراک، شهرداری و فرماندار اقدام به برپایی این مواکب کردند.

عزیزی ادامه داد: هدف از برپایی این جشن ۱۰ روزه این است که برنامه غدیر به عنوان یک مؤلفه هویتی برای مردم شهر اراک در کشور ثبت شود و شهر اراک تنها شهری است که برای غدیر خم به مدت ۱۰ شب جشن برگزار می‌کند.

وی با اشاره به استقبال پرشور مردم از این مراسم‌ها گفت: در سال گذشته بیش از ۸۰ هزار نفر بازدید کننده داشتیم و امسال در چند روز اول این مراسم حدود ۶۰ هزار بازدید کننده داشته است.

رئیس ستاد احیای امر غدیر استان مرکزی تصریح کرد: در این مراسم به کودکان و نوجوانان و مادران به عنوان ستون خانواده توجه ویژه شده است و مواکب مختلف فرهنگی برای این مخاطبان در نظر گرفته شده است.

عزیزی در پایان گفت: این نمایشگاه از چهارشنبه ۲۲ تیر ماه شروع شده و تا ۳۱ تیر ماه ادامه دارد و از ساعت ۱۹ تا ۲۱ مواکب‌ها فعالیت می‌کنند و بعد از نماز مغرب نیز نمایش میدانی «آینه در آینه» به اجرا در می‌آید.

کد خبر 5540307

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha