پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۱۶

از ابتدای مرداد؛

دومین دوره طرح ملی «باهم بخوانیم» آغاز شد

دومین دوره طرح ملی «باهم بخوانیم» آغاز شد

دومین دور از طرح ملی «باهم بخوانیم» ویژه مناطق محروم از اول مرداد در ۳۵ کتابخانه عمومی سراسر کشور آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دومین دور از طرح ملی «با هم بخوانیم» ویژه مناطق محروم، با هدف گسترش عدالت در امر آموزش فرهنگی و ترویج سبک‌زندگی ایرانی اسلامی که از طریق مطالعه گروهی بر اساس یک سیر مطالعاتی هدفمند برای گروه سنی کودک و نوجوان تدارک دیده شده، از اول مرداد در ۳۵ کتابخانه عمومی در سراسر کشور آغاز به کار کرد.

انتخاب کتاب‌های خواندنی و متنوع و تدوین یک‌سری فعالیت‌های جذاب علمی و عملی فرآیند خوانش کتاب را در این طرح بسیار لذت بخش ساخته است. ۳۵ کتابخانه برگزیده برای اجرای دور دوم طرح در مناطق محروم استان‌های کشور هستند و کتابدارانِ نیز از میان برترین مجریان طرح در دور گذشته انتخاب شده‌اند.

همچنین با ایجاد سامانه ارسال گزارش و رصد و پشتیبانی لحظه به لحظه طرح، عملکرد گروه‌های مطالعاتی ۱۲ نفره در این ۳۵ کتابخانه به صورت هفته به هفته از سوی ستاد بررسی می‌شود و برترین‌های هفته نیز معرفی می‌شوند.

ستاد استان‌ها و به ویژه کارشناسان فرهنگی استانی نیز وظیفه نظارت و پشتیبانی و حمایت و تأمین نیازهای احتمالی کتابدارانِ مجری طرح را بر عهده دارند.

در تدوین سیر مطالعاتی به ۵ ساحت جهان‌بینی، اخلاق و هویت عالی انسانی، کارآمدی و توانمندی، علم و فکر، آگاهی و انقلابی‌گری توجه شده است.

کد خبر 5547731

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha