پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۳۵

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی بوشهر:

۱۱۰۰ تن برنج و شکر سهمیه نذورات محرم و صفر در بوشهر توزیع می‌شود

۱۱۰۰ تن برنج و شکر سهمیه نذورات محرم و صفر در بوشهر توزیع می‌شود

بوشهر- مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان بوشهر گفت: بیش از هزار و ۱۰۰ تن برنج و شکر سهمیه نذورات محرم و صفر در استان بوشهر توزیع می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، جمال زارعی صبح سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هیئت‌های مذهبی و مراکز تهیه نذورات محرمی می‌توانند از طریق معرفی جهاد کشاورزی شهرستان‌های استان به اداره کل غله مراجعه کنند.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان بوشهر اضافه کرد: هیئت‌ها می‌توانند پس از طی روند اداری و صدور فاکتور اقدام به دریافت برنج و شکر مشخص شده برای تهیه نذورات خود از مراکز ذخیره سازی کنند.

وی ادامه داد: با برنامه‌ریزی صورت گرفته هزار و ۱۱۴ تن سهمیه برنج و شکر نذورات محرم و صفر امسال بوشهر در نظر گرفته شده که این میزان تأمین و جهت استفاده در ایام شهادت سرور و سالار شهیدان در انبارهای ذخیره سازی آماده و در حال توزیع است.

زارعی افزود: با توجه به نیاز استان مقدار ۴۴۴ تن شکر، ۳۰۰ تن برنج تایلندی و ۳۷۰ تن برنج دانه بلند هندی سهمیه امسال نذورات محرم و صفر استان بوشهر بوده که تهیه شده و مشکلی از این بابت نداریم.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان بوشهر بیان کرد: تاکنون ۱۶۴ تن از این میزان حواله برنج و شکر صادر شده است.

کد خبر 5554043

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha