پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۹ شهریور ۱۳۸۶، ۱۱:۳۳

المالکی اعلام کرد:

هشدار به علاوی درباره پیامدهای رابطه با بعثی ها / گفتگوها برای تشکیل دولت کوچک تکنوکرات

هشدار به علاوی درباره پیامدهای رابطه با بعثی ها / گفتگوها برای تشکیل دولت کوچک تکنوکرات

نخست وزیر عراق با هشدار به ایاد علاوی درباره ادامه مذاکراتش با سران حزب منحله بعث، از انجام مذاکرات بین گرو ه های سیاسی عراق برای تشکیل دولت کوچک تکنوکرات خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهربه نقل از روزنامه الصباح، نوری المالکی روزگذشته درکنفرانس مطبوعاتی که دربغداد تشکیل شد، از تشکیل دو کمیته یکی برای تعدیل قانون فعالیت شرکت های امنیتی بیگانه که در زمان پل برمر(حاکم آمریکایی سابق) در سال 2003 صادر شد و دیگری برای جذب عشایرعراقی درمناطق حساس، برای مبارزه با گروه تروریستی القاعده خبرداد.

نخست وزیرعراق درادامه خاطرنشان کرد: مذاکرات مثبتی با گروه های سیاسی درباره تشکیل دولت تکنوکرات کوچک درحال انجام است که به این ترتیب فعالیت بعضی از وزارتخانه ها لغو شده است و مذاکراتی دراین رابطه با دیگرگروه های سیاسی درحال انجام است و این گروه ها تاکنون از تشکیل این دولت استقبال کردند.

المالکی درادامه از نمایندگان پارلمان عراق خواست تا به اسامی وزرای جدید برای پرکردن خلاءهای حاصل در وزارتخانه ها رای مثبت بدهند.

وی درادامه افزود: باقی ماندن وضعیت وزرا به این حالت ،هیچ تاثیری بر روند سیاسی عراق ندارد،زیرا وزرایی از دیگر کشورها مسئولیت وزارتخانه های بدون وزیر را برعهده دارند.

نخست وزیرعراق درباره کناره گیری جریان صدر از ائتلاف عراق یکپارچه تصریح کرد: این کناره گیری در روند سیاسی عراق تاثیری ندارد، بلکه بر هموطنان عراقی تاثیر گذار است.

درعین حال نوری المالکی به ایاد علاوی نخست وزیر اسبق عراق و رئیس فهرست العراقیه درباره مذاکره با سران حزب سابق بعث و به ویژه عزت الدوری هشدار داد و گفت: این مذاکرات وی را به میز بازجویی و استیضاح می کشاند.

نخست وزیرعراق همچنین با ابرازتعجب ازانجام این مذاکرات این پرسش را مطرح کرد که آیا علاوی می خواهد که حزب بعث به عراق بازگردد؟ و درادامه به وی توصیه کرد که مذاکرات خود را متوقف کند.

کد خبر 555550

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha