پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۳۰

امام جمعه قزوین:

اجازه ندهیم مردم با بی احتیاطی و غفلت از باران و سیل آسیب ببینند

 اجازه ندهیم مردم با بی احتیاطی و غفلت از باران و سیل آسیب ببینند

قزوین – امام جمعه قزوین گفت: اجرای طرح‌های عمرانی و توسعه‌ای در شهر باید با نگاه علمی باشد و اجازه ندهیم مردم با بی احتیاطی و غفلت از باران و سیل آسیب ببینند.

ه گزارش خبرنگار مهر، آیت الله عبدالکریم عابدینی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهر قزوین اظهار کرد: باید در تقوا به همدیگر کمک کنیم و همدیگر را برای رسیدن به یک جامعه سراسر تقوا حمایت کنیم.

وی با اشاره به دیدار مقام معظم رهبری با ائمه جمعه سراسر کشور افزود: در هیچ دینی اجتماعی وجود ندارد که هر هفته جمع کثیری از مردم یک شهر را برای عبادت خدا دور هم جمع کند.

امام جمعه قزوین با بیان اینکه این تجمع سراسر معنویت می‌تواند پایگاه و قرارگاهی برای همه موضوعات مهم و مطرح در یک جامعه باشد، اضافه کرد: هر گرفتاری که مسلمانان دارند در این قرارگاه هفتگی باید مطرح شده و به نتیجه برسد.

وی با بیان اینکه رفتار امام جمعه باید مردمی باشد، عنوان کرد: از نظر مقام معظم رهبری امام جمعه باید با همه اقشار جامعه بدون در نظر گرفتن فکر و سلایق ارتباط داشته و نگاه پدرانه نسبت به همگان داشته باشد.

آیت الله عابدینی با اشاره به فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی، این ایام را مراسمی مهم دانست و ادامه داد: این ایام باید پاسداشته شود و نمازهای ظهر تاسوعا و عاشورا نیز باید به باشکوه‌ترین شکل ممکن برگزار شود.

وی با تسلیت به خانواده‌های داغدار در حادثه سیل در کشور بیان کرد: با بی احتیاطی و غفلت نباید باران که رحمت الهی است را به یک بلا برای مردم تبدیل کنیم.

امام جمعه قزوین ادامه داد: باید به گونه‌ای برنامه ریزی می‌کردیم که این حجم از آب ذخایر آبی کشور را افزایش دهد نه اینکه با غفلت و کوتاهی ما باعث ایجاد خسارت و آسیب به مردم شود.

وی تاکید کرد: اجرای طرح‌های عمرانی و توسعه‌ای در شهر باید با نگاه علمی باشد و اجازه ندهیم با بی احتیاطی مردم از باران و سیل آسیب ببینند.

خطیب نمازجمعه قزوین تصریح کرد: با عدم رعایت اصول صحیح آبخوان‌داری و آبخیزداری اجازه ندهیم باران و نعمت الهی در قزوین به آسیب و خطر برای مردم تبدیل شود.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین با اشاره به فرارسیدن سالروز جنایت هیروشیما و ناکازاکی و بمباران هسته‌ای این دو شهر بیان کرد: این جنایت بیش از ۱۶۰ هزار نفر کشته و مجروح داشت و هنوز و بعد از گذشت سال‌ها مردم ژاپن از نتایج این بمباران در امان نیستند.

وی با بیان اینکه این جنایت توسط امریکای مدعی حقوق بشر صورت گرفت، تصریح کرد: اینها همان فرعون و یزیدیان زمان هستند که با کرامت انسانی و آرامش مردم کاری ندارند و دائم به فکر کشتار و قتل مردم مظلوم جهان هستند.

آیت الله عابدینی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: از هیئات مذهبی و تمامی کسانی که در این ایام محرم پای کار اباعبدالله (ع) هستند باید تشکر کرد و امیدواریم این شکوه حضور مردم در محرم به حماسه اربعین ختم شود.

وی با اشاره به سالروز تأسیس جهاد دانشگاهی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی یک فرصت عظیم و به مانند یک باغی است که نهال آن را تازه کاشته‌اند و بدون شک این باغ به ثمر خواهد نشست و برکات آن زندگی مردم را در آینده دگرگون خواهد کرد.

امام جمعه قزوین در پایان با تبریک روز خبرنگار افزود: خبرنگاران در میدان رسانه جهاد می‌کنند و مسئولیت دینی، انقلابی و اجتماعی خود را به بهترین شکل انجام می‌دهند.

کد خبر 5556623

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha