پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ شهریور ۱۳۸۶، ۱۶:۰۸

مهدی محمدنبی:

اعلام اسامی کاندیداها فقط از سوی کمیته انتقالی اعتبار دارد

اعلام اسامی کاندیداها فقط از سوی کمیته انتقالی اعتبار دارد

رئیس کمیته رسیدگی و تطبیق مدارک کاندیداهای ریاست فدراسیون فوتبال گفت : جلسه رسیدگی به مدارک کاندیداها و فرم های پیشنهادی رسیده از سوی اعضای مجمع فدراسیون روز شنبه 31 شهریور ماه ( فردا ) برگزار خواهد شد و نتیجه رسیدگی طی گزارشی مکتوب تقدیم کمیته انتقالی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی محمد نبی در گفتگو با پایگاه خبری ورزش ایران افزود : پیرو گزارش کمیته رسیدگی و تطبیق مدارک کاندیداها ، جلسه هیئت رئیسه کمیته انتقالی عصر یکشنبه در محل فدراسیون فوتبال برگزار خواهد شد تا پس از تایید مراتب از سوی کمیته انتقالی کار رسیدگی به صلاحیت کاندیداها در مرحله دوم آغاز شده و مدارک نامزدها در روز دوشنبه دوم مهرماه جهت بررسی تقدیم مراجع ذی صلاح شود.

نبی در خصوص روند ثبت نام کاندیداهای ریاست و هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال چنین توضیح داد : عصر روز پنجشنبه و با حضور علی رغبتی و علیرضا صالحی اعضای کمیته رسیدگی و و تطبیق مدارک و اینجانب مدارک کاندیداها و فرم های رسیده از سوی اعضای مجمع ( چه اصل و فاکس های رسیده به دبیرخانه مجمع ) ضبط و پلمب شد تا روز شنبه این کمیته به مدارک داوطلبین و فرم های پیشنهادی رسیده از سوی اعضای مجمع رسیدگی نموده و نتیجه بررسی را بصورت مکتوب در جلسه عصر یکشنبه هیئت رئیسه کمیته انتقالی ارایه دهد.

وی درعین حال اعلام هرگونه اسامی کاندیداها را از سوی کمیته رسیدگی و تطبیق مدارک نامزدها بی اساس خواند و اعلام چنین لیستی را از سوی رسانه ها فاقد اعتبار خواند.

نبی همچنین در خصوص روند ثبت نام کاندیداها و تایید آنها از سوی اعضای مجمع گفت : ما فرم های پیشنهادی را از شماره 6 الی 12 ( جمعا 7 فرم ) را در موعد مقرر به اعضای مجمع و یا نمایندگان قانونی آنها با آغاز زمان ثبت نام از کاندیداها ارایه دادیم و تا دیروز(پنجشنبه ) که کار ثبت نام به پایان رسید ، اعضای مجمع فرم های مربوطه را از دبیرخانه تحویل گرفتند تا فرم ها را با توجه به توضیحاتی که در جلسات حضوری و یا بصورت مکتوب ارایه کرده بودیم پر نموده و در زمان مقرر ( عصر پنجشنبه 29 شهریورماه ) از طریق فاکس و یا ارایه اصل آن تحویل دبیرخانه مجمع نمایند. از سوی دیگر اعضای مجمع می توانند پس از ارسال فاکس ، اصل این فرم ها را حداکثر تا عصر یکشنبه تحویل دبیر خانه دهند. به این ترتیب تا پایان زمان ثبت نام 36 فقره اصل این فرم ها به دبیر خانه واصل شد و 29 فقره نیز از طریق فاکس به دبیرخانه مجمع رسید. به عبارت دیگر از 74 عضو مجمع ، 65 نفر نظرات خود را از طریق فاکس و یا ارایه فرم های اصلی به دبیرخانه مجمع اعلام کردند.

نبی اضافه کرد : کسانی که کاندیدای ریاست فدراسیون هستند باید 10 پیشنهاد را از سوی اعضای مجمع به طریقی که اعلام شد در اختیار دبیر خانه مجمع قرار دهند و سایر اعضای هیئت رئیسه نیز بایستی 5 پیشنهاد از اعضای مجمع داشته باشند .بی شک اگر کاندیدایی این حد نصاب ها را نداشته باشد عملا از دور انتخابات خارج خواهد شد .

وی درپایان با تشکر از رسانه ها بخاطر انعکاس اخبار انتخابات فدراسیون فوتبال از آنان خواست تا هرگونه اخباری را که از سوی کمیته رسیدگی و تطبیق مدارک اعلام می شود را مبنای آگاهی مردم و مخاطبان قرار دهند و از درج هر گونه اخباری خارج از حوزه این کمیته اجتناب ورزند.

کد خبر 556108

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha