پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۵ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۲۸

استاندار تهران:

مراسم پیاده روی جاماندگان اربعین در تهران برگزار می‌شود

مراسم پیاده روی جاماندگان اربعین در تهران برگزار می‌شود

تهران- استاندار تهران از برگزاری مراسم پیاده روی جاماندگان اربعین در تهران خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن منصوری عصر سه شنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی که با حضور حجت‌الاسلام حسن ابوترابی‌فرد امام جمعه تهران و دیگر مسئولان برگزار شد با اشاره به برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی کشور اظهار داشت: اراده جمعی، استمرار و پیگیری و به روز کردن نرم افزارها در این زمینه اهمیت دارد.

وی ادامه داد: کارگروه متولی برای تدوین برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی شکل بگیرد تا سازوکارهای مناسب را تدوین کند.

استاندار تهران همچنین با اشاره به لزوم اصلاح سیستم اداری تاکید کرد: در حوزه فرهنگ سازمانی نیز سازمان مدیریت و برنامه استان، ساز و کارهای مناسب را با اولویت فرهنگ عمومی تدوین کند.

منصوری در ادامه از برگزاری پیاده روی جاماندگان اربعین در تهران خبر داد و گفت: این مراسم را با شکوه هر چه تمام تر برگزار خواهیم کرد.

گفتنی است در این جلسه موضوع پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی با شعار «انا من حسین» و تعیین وظایف دستگاه‌های مختلف جهت برگزاری باشکوه این مراسم مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 5565073

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۶:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۶
      0 0
      روز پرستار را به نام بانوی کربلا حضرت زینب سلام الله علیها نامگذاری کردند ایشان یاور مردم بدبخت ایران وکادر درمان و...باشد که در مراسم محرم این همه بی ماسک امدند وامار بالا رفت