پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ مهر ۱۳۸۶، ۱۱:۲۹

محمد باقر نوبخت:

زمینه لازم برای حضور بی‌دغدغه افراد و احزاب در انتخابات مجلس هشتم باید فراهم شود

زمینه لازم برای حضور بی‌دغدغه افراد و احزاب در انتخابات مجلس هشتم باید فراهم شود

دبیرکل حزب اعتدال و توسعه گفت: دست اندرکاران انتخابات باید فضایی را برای حضور بدون دغدغه افراد و احزاب در انتخابات مجلس هشتم فراهم کنند که با توصیه های مقام معظم رهبری مبنی بر عدم مصلحت گرایی و توجه به قانون به طور کامل همخوانی داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمد باقر نوبخت دبیر کل حزب اعتدال و توسعه شنبه شب در گردهمایی جوانان و شاخه های دانشجویی احزاب کشور اظهار داشت: این گردهمایی لازمه کار احزاب بود، چرا که در حال حاضر تعامل و گفتگو، اصلی انکار ناپذیر برای احزاب سیاسی در کشور است که به مانند گذشته باز هم جوانان در این راه پیش قدم بوده اند.

وی افزود : بنا به شرایط سیاسی کشور در این همایش باید بزرگان احزاب نیز حضور می داشتند اما اگر به هر دلیلی این امر تاکنون محقق نشده، جوانان می توانند به مانند نقشی که در سه دهه اخیر ایفا کرده اند، در خصوص گفتگوی احزاب با یکدیگر نیز پیشقدم باشند.

نوبخت با اشاره به نقش جوانان در شکل گیری انقلاب و دوران هشت سال دفاع مقدس اظهار داشت: در عرصه انقلاب و جنگ پیروزمندانه ایران شاهد بودیم که جوانان از شرف، غیرت و کشورشان به مانند گذشته دفاع کردند .

وی اظهار داشت : همانطور که منافع فردی ایجاب می کند افراد باید در فضای بیشتری حضور یافته و با دیگران نیز تعامل کنند در بعد جمعی نیز باید افراد و احزاب به اتحاد بیشتر بیندیشند که در حال حاضر این امر نیاز اصلی ماست .

نوبخت لازمه شکل گیری مجلسی کارآمد را در سه حوزه تعریف کرد و ادامه داد : حضور افراد توانمند ، تهیه لیستی شایسته از سوی احزاب بر اساس رسالت سیاسی آنها و نوع نگاه دست اندرکاران به فضای انتخاباتی اصلی ترین نیازهای تحقق انتخاباتی مفید ، آرام و سالم است .

وی تصریح کرد : دست اندرکاران انتخابات باید فضایی را برای حضور بدون دغدغه افراد و احزاب در انتخابات مجلس هشتم فراهم کنند که با توصیه های مقام معظم رهبری مبنی بر عدم مصلحت گرایی و توجه به قانون به طور کامل همخوانی داشته باشد و از این طریق تبعیت خود را از ایشان بار دیگر نشان دهند .

نوبخت با اشاره به فعالیت های فراحزبی اعتدال و توسعه برای شناخت و معرفی افراد کارآمد گفت : چون معتقدیم مجلس باید سمبل ملت باشد به دنبال افرادی کارآمد بدون توجه به گرایش سیاسی آنها هستیم .

وی خاطر نشان کرد : اگر اکثریت قوی مجلس مختص به یک تشکل خاص نباشد و افراد مختلفی در مجلس با تفکراتی گوناگون حضور یابند که بر مبنای خرد جمعی تصمیم می گیرند مسلما شرایط را برای رسیدن به اهداف متعالی نظام فراهم خواهند کرد .

دبیر کل حزب اعتدال و توسعه جمع بندی شرایط سیاسی مناسب را مقدمه و پیش بینی برای حضور همه شایستگان در مجلس ذکر و ابراز امیدواری کرد : مجلس هشتم با حضور این افراد به توانمندی بیش از پیش کشور منجر شود .

لازم به ذکر است که قبل از سخنرانی دکتر نوبخت ، مسئولان شاخه های جوانان و دانشجوی حزب اعتماد ملی ، جامعه اسلامی مهندسین ، خانه کشاورز و حزب اعتدال و توسعه به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند .

کد خبر 556983

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha