پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳ شهریور ۱۴۰۱، ۲۰:۳۱

کولیوند:

۹۰۰ خودروی امداد و نجات تا پایان سال خریداری می‌شود

۹۰۰ خودروی امداد و نجات تا پایان سال خریداری می‌شود

اردستان - رئیس جمعیت هلال احمر کشور از خریداری ۹۰۰ خودروی امداد و نجات برای این جمعیت تا پایان سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، پیرحسین کولیوند عصر پنجشنبه در حاشیه بازدید از پایگاه‌های هلال احمر اردستان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: وعده دادیم که امدادگران را در شهریور ماه بیمه کرده و حداقل حقوق قانون کار برای آنها مهیا شود که حتماً این وعده را عملیاتی خواهیم کرد و به دنبال گرفتن مجوز برای استخدام آنها نیز هستیم اما این موضوع باید مراحل خود را طی کند.

وی در خصوص تأمین نیرو در نمایندگی هلال احمر در زواره، افزود: با توجه به مساعدت فرماندار و پیگیری‌های نماینده شهرستان در این خصوص ظرف مدت کوتاهی و در اسرع وقت اقدام خواهد شد همچنین امروز نیز در ارتباط با این موضوع موافقت صورت گرفت.

رئیس جمعیت هلال احمر کشور خاطرنشان کرد: اصل کار ما جدای از بحث امداد و نجات جاده‌ای، بیشتر داوطلبانه است و ما باید کار خود را اجتماعی کنیم و از مردم کمک بگیریم و در دنیا نیز همین‌طور هست که هر چقدر بتوانیم با نگاه داوطلبی کار کنیم موفق تر هستیم.

کولیوند در خصوص تجهیزات موجود در انبارهای هلال احمر کشور، تاکید کرد: خوشبختانه با کمکی که رئیس جمهور به ما داشته توانستیم یک شارژ نسبی برای انبارها انجام دهیم همچنین انشاالله تا پایان سال، ۹۰۰ خودرو نجات و آمبولانس خریداری می‌کنیم که مناقصه مربوطه هم انجام شده و در شهرها و استان‌ها توزیع می‌کنیم.

بودجه لوازم حفاظتی تا پایان سال تأمین می‌شود

وی بیان کرد: اقلام زیستی و تغذیه‌ای خریداری شده که به تدریج به انبارها تحویل داده و در انبارها دپو می‌کنیم همچنین بودجه لازم برای تهیه اقلام حفاظتی هم در نظر گرفته شده و برنامه ریزی شده که تا پایان سال تکمیل شود.

رئیس جمعیت هلال احمر کشور با بیان اینکه در خصوص البسه و پوشش کادر نیز پیگیری‌هایی انجام شده، خاطرنشان کرد: حدود یک ماه پیش به دلیل فعالیت‌های خوب جمعیت هلال احمر عالی‌ترین نشان صلیب سرخ جهانی به هلال احمر جمهوری اسلامی ایران اهدا شد که این نشان هر دو سال یک بار به کشورهای موفق اهدا می‌شود.

کولیوند در خصوص تعداد داوطلبان عضو هلال احمر کشور، گفت: تقریباً بالای دو میلیون نفر داوطلب عضو جمعیت هلال احمر هستند و در حال افزایش این آمار هستیم همچنین برنامه ریزی کرده ایم که طی دو سال آینده این تعداد به ۱۰ میلیون نفر برسد.

پایگاه‌های جمعیت هلال احمر به ۳۰۰۰ عدد می‌رسد

وی ادامه داد: تعداد پایگاه‌های ثابت جمعیت هلال احمر در کشور حدود ۶۰۰ است ولی باید تعداد پایگاه‌ها را افزایش دهیم و برنامه ما در این خصوص این است طی سه الی چهار سال آینده بر اساس استانداردهای لازم تعداد پایگاه‌ها به سه هزار برسانیم.

رئیس جمعیت هلال احمر کشور در خصوص مراسم اربعین تصریح کرد: برای مراسم اربعین تقریباً حدود چهار برابر سال ۹۸ نیرو و تجهیزات در نظر گرفته شده و بالای چهار هزار نفر نیروی متخصص اعزام خواهند شد و متخصصان برای کمک در بیمارستان‌های عراق حضور دارند.

کولیوند یادآور شد: از لب مرزها تا نجف پایگاه‌های امداد و نجات و درمانی مستقر خواهند شد، همچنین در مسیر نجف به کربلا هر ۱۰۰ ستون یک ایستگاه پزشکی وجود خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: بیشتر بر روی بیماری‌های مربوط به گوارش، گرمازدگی و پیشگیری از بیماری‌هایی همچون کرونا و وبا کار شده و محتواهای آموزشی نیز در این خصوص تهیه شده همچنین تمام عملیات امداد و نجات و درمان بر عهده هلال احمر است و برنامه ریزی کردیم که خدمات خوبی ارائه دهیم.

کد خبر 5572926

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha