پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۰۷

مسابقه رسانه‌ای به مناسبت هفته دولت در استان مرکزی برگزار می‌شود

مسابقه رسانه‌ای به مناسبت هفته دولت در استان مرکزی برگزار می‌شود

اراک- مسابقه رسانه‌ای به مناسبت هفته دولت تحت عنوان طرح شهید شاملو در استان مرکزی هم‌زمان با هفته دولت برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، مسابقه رسانه ای به مناسبت هفته دولت (طرح شهید شاملو) با موضوعات انعکاس اخبار و دستاوردها و خدمات دولت سیزدهم در استان مرکزی همزمان با این هفته برگزار می شود.

این مسابقه در رشته های گزارش، خبر، مقاله، سرمقاله و یادداشت، عکس خبری، مصاحبه و تیتر برگزار می شود.

این مسابقه به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی با همکاری اداره کل روابط عمومی استانداری مرکزی، سازمان بسیج رسانه استان و انجمن سینمای جوانان استان مرکزی برگزار می شود.

ایجاد شور و شوق رسانه ای برای پرداختن به دستاوردها و خدمات دولت، تبیین اهداف و دستاوردهای دولت برای عموم مردم و نیز نخبگان و صاحبنظران، تولید محتوای حرفه ای رسانه ای در خصوص دستاورد های دولت و ایجاد و احیای امید در مردم از اهداف این طرح است.

محورهای موضوعی طرح دستاورد های دولت در بخش های مختلف اقتصادی، زیرساختی، صنعتی و تولیدی، عمران و شهرسازی، کشاورزی، فناوری های ارتباطی، فرهنگ، هنر و گردشگری، دانش بنیان، اصلاحات اقتصادی و … عنوان شده است.

علاقمندان به شرکت در این مسابقه تا ۱۵ شهریور ماه سال جاری مهلت دارند تا آثار خود را به دبیرخانه مسابقه به آدرس سایت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی ارسال کنند.

کد خبر 5574021

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha