پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲ مهر ۱۳۸۶، ۸:۵۲

گزارش مهر از لایحه 1.5 میلیارد دلاری واردات بنزین

گزارش مهر از لایحه 1.5 میلیارد دلاری واردات بنزین

دولت لایحه 1.5 میلیارد دلاری واردات بنزین را به زودی به مجلس شورای اسلامی ارسال می‌کند.

به  گزارش خبرنگار مهر، تاخیر سه ماهه درآغاز اجرای سهمیه بندی بنزین موجب شد، در این روزها وزارت نفت و دولت نسبت به تهیه لایحه ای برای تامین اعتبار مورد نیاز بنزین به منظورجبران این تاخیر سه ماهه در اجرای سیستم کارت هوشمند اقدام کنند.

مدیرکل تامین و توزیع شرکت پخش فرآورده های نفتی درباره آخرین وضعیت این لایحه به مهر گفت: با توجه به وضعیت کنونی قیمت بنزین در بازارها بیش  از 5/1 میلیارد دلار برای واردات بنزین مورد نیاز است که بدین ترتیب روزانه 15 میلیون لیتر بنزین در روز وارد می شود.

علی فراهانی درباره وضعیت کنونی ذخایر بنزین کشورگفت: وضعیت ذخایر بنزین بسیار مناسب است اما پیش بینی ها نشان می دهد که برای جبران آن سه ماه تاخیر که بنزین خارج از سهمیه بندی اجرا شده نیاز به این میزان اعتبار داشته باشیم.

وی تصریح کرد: درحال حاضر روزانه 47 میلیون لیتر بنزین درروز توسط پالایشگاه های کشور تولید می شود که با توجه به وضعیت کنونی مصرف بنزین و پیش بینی های صورت گرفته در این باره  ،روزانه به 15 میلیون لیتر بنزین وارداتی نیاز است.

فراهانی درباره 15 میلیون لیتر بنزین وارداتی مورد نیازدر روز افزود: پیش بینی ها نشان می دهد مصرف بنزین 63 تا 65 میلیون لیتر در روز باشد که بدین ترتیب میان مصرف و تولید داخلی کشور 12 میلیون لیتر فاصله وجود دارد و روزانه 3 میلیون لیتر بنزین نیز باید به حجم ذخایر کشور افزوده شود که این رقم در مجموع به 15 میلیون لیتر در روز می رسد.

وی وضعیت موجود ذخایر بنزین را بسیار مطلوب عنوان کرد و گفت: میزان ذخایر بسیار مطلوب است و مشکلی وجود ندارد.

همچنین عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی نیز در این باره به خبرنگار مهر درپاسخ به این سوال که آیا مجلس با ارایه این لایحه و تخصیص اعتبار لازم موافق است، گفت: اگر دولت از دلایل کامل در این باره برخوردار باشد مشکلی در زمینه تصویب لایحه وجود ندارد و مجلس نسبت به تصویب آن اقدام می کند.

گفتنی است، در قانون بودجه 86 معادل 2.5 میلیارد دلار برای واردات بنزین اعتبار در نظر گرفته شده بود که اخیرا مقامات وزارت نفت اعلام کرده اند این بودجه به اتمام رسیده است.

کد خبر 557544

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha