محمدرضا نوتاش در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت : شرکت شهرک های صنعغتی ایران قبلا به صورت خودگردان اداره می شده که پس از ادغام با سازمان صنایع کوچک برای این بخش اعتبارات ناچیزی در نظر گرفته شده است .
وی با تشریح میزان اعتبارات اختصاص داده شد به این بخش در سالهای گذشته تصریح کرد: در سال 84 از 20 میلیارد تومان بودجه مصوب مجلس تنها 6/10 درصد تخصیص پیدا کرد.
نوتاش اضافه کرد: در سال 85 نیز پس از اختصاص 40 میلیارد تومان توسط دولت در تلفیق بودجه این اعتبار به 5/15میلیارد تومان رسید که با کاهش نسبی نسبت به سال 84 تنها 4/10 میلیارد تومان آن تخصیص پیدا کرد.
وی اضافه کرد: امسال نیز 40 میلیارد تومان اختصاص داده شده است که هنوز میزان تخصیص آن مشخص نشده است.
نوتاش با اشاره به اینکه در بخش های دیگر نیز تخصیص اعتبار به شهرک های صنعتی را داشته ایم اظهار داشت: در زمینه تصفیه خانه ها 10 میلیارد تومان و در بحث شهرک های فناوری نیز 10 میلیارد تومان تخصیص اعتبار داشته ایم.
وی یادآور شد: در مجموع در بخش شهرک های صنعتی و صنایع کوچک در سال 84 بیش از 300 میلیارد تومان در سال گذشته 450 میلیارد تومان و در سال 86 حدود 600 میلیارد تومان بودجه داشته ایم که عمدتا از محل منابع خودگردان بوده است.
نوتاش در پایان خاطر نشان کرد: در صورت مساعدت دولت چه به صورت تسهیلات و چه به صورت کمک در زمینه تخصیص چند هزار میلیارد تومان اعتبار پیشنهادی برای تکمیل زیرساخت های تمام شهرک های صنعتی در دست اقدام جهش بزرگی در زمینه اشتغال خواهیم داشت.
نظر شما