پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۰۴

امام جمعه کرمانشاه:

حل مشکلات اقتصادی و گرانی مسکن باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد

حل مشکلات اقتصادی و گرانی مسکن باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد

کرمانشاه- امام جمعه کرمانشاه گفت: حل مشکلات اقتصادی و گرانی مسکن باید مورد توجه مسئولان دولت سیزدهم قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله مصطفی علما ظهر جمعه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته که در مسجد جامع شهر کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار با رئیس جمهور و هیئت دولت نکات کلیدی و ارزنده‌ای را مطرح کردند که باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

وی افزود: رسیدگی به وضعیت اقتصادی کشور و مردم و پرداختن به موضوع مسکن و اجاره بها که مشکلات بسیاری را برای مردم ایجاد کرده از اولویت‌های دولت است.

امام جمعه کرمانشاه تصریح کرد: شهید باهنر و رجایی با وجود آنکه مدت زمان کوتاهی در جایگاه خدمت به مردم قرار گرفتند اما به علت آنکه برای رضای خدا گام برداشتند برای همیشه در دل های مردم ایران ماندگار شدند.

علما بیان کرد: سفرهای استانی رئیس جمهور سبب می شود با مشکلات مردم مواجه شود و برای حل آن مشکلات گام بردارد با وجود آنکه شاید حل تمامی مشکلات امکان پذیر نباشد و رهبری نیز در دیدار با اعضای هیئت دولت از آنها خواستند به مردم وعده های ندهند که نتوانند انجام دهند و برای ایجاد امید و نشاط و حل مشکلات مردم گام بردارند.

وی خاطر نشان کرد: جهاد تبیین از دیگر موضوعاتی است که رهبر انقلاب همواره بر آن تاکید دارند وآن چیزی که اسلام و قیام عاشورا را زنده نگاه داشت همین جهاد تبیین بوده است.

امام جمعه کرمانشاه با اشاره به هفدهم شهریور و جمعه سیاه، بیان کرد: در چنین روزی بسیاری از مردم به دست رژیم پهلوی به شهادت رسیدند و لازم است واقعیت ها برای نسل جوان بیان شود زیرا انقلاب اسلامی به راحتی به دست نیانده است.

علما با اشاره به سالروز قیام رئیس علی دلواری در مقابل انگلیس، گفت: رئیس علی دلورای در مقابل در مقابل استکبار جهانی ایستاد و انگلیس همواره با ایجاد اختلاف سعی در پیشبرد اهداف خود دارد.

کد خبر 5579736

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha